Sverre Martin Torp (t.v.) mot Skeid.

Møter Skeid på Jessheim stadion

Lørdag spilles første hjemmekamp i sesongoppkjøring.

A-laget innvier Jessheim stadion for 2019-sesongen når Tom Nordlies Skeid kommer på besøk til treningskamp lørdag. Ull/Kisa spiller sin andre kamp denne uken, etter 3-1-tapet mot Vålerenga tirsdag. Skeid slo KFUM Oslo 3-0 forrige fredag da lagene møttes i LSK-hallen, og dermed har begge lag spilt en kamp hver så langt i vinter.

Oslo-laget rykket opp fra 2. divisjon etter en imponernede sesong i fjor, og er altså tilbake på nivå 2 i Norge. Mannskapet er stort sett det samme som de hadde i 2018, men noen nykommere har også kommet inn portene på Nordre Åsen, blant annet Mathias Dahl Abelsen (Tromsdalen).

– Vi har jobbet en del med presspillet, og hvordan hele laget skal forsvare seg. Mot Vålerenga fikk vi en del situasjoner, og vi må jobbe videre med disse mot Skeid. I tillegg håper vi å by på mer offensivt enn vi gjorde tirsdag. Det handler primært om å få rettvendt spillere mot motstanders mål og å utforde rommene, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen.

Ull/Kisa og Skeid har møttes til to treningskamper de siste årene, og Skeid har vunnet begge. I fjor sommer vant de 3-1, mens februar-kampen i 2017 endte med 1-0-seier til Nordlies gutter.

Kampstart er 13.00, og inngang koster en 50-lapp i døra. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: