Sverre Martin Torp har signert en toårskontrakt med Ull/Kisa Fotball fra 1. januar 2017.

Nå er Torp ordentlig Ull/Kisa-spiller

Sverre Martin Torp har signert en toårskontrakt med Ull/Kisa Fotball.

Midtbanespilleren var på lån fra Sandefjord i høstsesongen, og var sterkt delaktig i den spennende høsten, som til slutt endte med ny kontrakt i OBOS-ligaen.

– Nå gleder jeg meg til å bli skikkelig Ull/Kisa-spiller. Jeg hadde det veldig fint her i høst, og var en del av en fin gjeng i en klubb som er på vei oppover, sier Torp.

Han debuterte for Ull/Kisa i 2-1-seieren hjemme mot Raufoss etter sommerpausen, og i de 13 kampene han var involvert startet han ni og kom innpå i fire. I kampen mot Hødd, hvor han erstattet en skadd Fredrik Krogstad like før pause, scoret han også to ganger i det som til slutt endte med 8-3-seier til Ull/Kisa.

Opprinnelig hadde Torp ett år igjen av sin kontrakt med Sandefjord, som skal spille i Eliteserien 2017. Etter en lengre prosess i etterkant av sesongslutt er det nå klart at han blir permanent Ull/Kisa-spiller fra 1. januar 2017.

Selv om Sverre Martin Torp kun er blitt 24 år gammel, er det en spiller med særdeles god erfaring fra OBOS- og Eliteserie-nivå som nå blir ordentlig gul og grønn.

Som 18-åring debuterte han for Sandefjord i Tippeligaen tilbake i 2010, og var involvert i totalt 11 kamper på øverste nivå i sesongen som endte med nedrykk.

I årene som fulgte fikk han en rekke kamper i 1. divisjon for Sandefjord, og var meget sentral på laget som ble nummer tre i 2012. Samme år scoret han for øvrig for Sandefjord mot Ull/Kisa i serien.

Også i 2013 spilte han fast, mens han i 2014 gikk mot en strålende sesong med Sandefjord, som samme året vant 1. divisjon suverent.

Etter å ha startet de seks første kampene røyk han dessverre akillessenen og mistet resten av sesongen. I 2015 var han på banen åtte ganger for Sandefjord i Tippeligaen, mens han i 2016 altså kom til Ull/Kisa i sommerens overgangsvindu etter to kamper som innbytter under våren.

– Det blir litt spesielt å forlate en klubb jeg har vært i så lenge, men jeg håper og tror jeg skal få skikkelig fart på karrieren min igjen i Ull/Kisa. Det som skjedde i 2014 ødela en del, men nå gleder jeg meg til å få en ordentlig oppkjøring.

Også vi i Ull/Kisa gleder oss til å se Sverre Martin Torp videre i den vakre drakten. Ull/Kisa Fotball ønsker også å takke Sandefjord for en ryddig prosess, og for å ha satt spilleren i sentrum.

Med Torp på plass teller Ull/Kisa-stallen nå 16 spillere.

Annonse: