Ull/Kisa Fotball fikk utmerkelsen som kvalitetsklubb av Akershus Fotballkrets i pausen av hjemmekampen mot Tromsdalen i den 11. serierunden. FOTO: Bjørn Hytjanstorp

Fikk utmerkelse av kretsen

I pausen av den 11. serierunden mot Tromsdalen fikk vi utmerkelsen som kvalitetsklubb av NFF og NFF Akershus.

Kvalitetsklubb er et av hovedfokusområdene i NFF og NFF Akershus. Målet med Kvalitetsklubb er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten, og Ull/Kisa Fotball er første toppklubb i NFF Akershus som nå blir kvalitetsklubb, og klubb nummer 12 i kretsen som blir sertifisert som Kvalitetsklubb.

Kretsleder Gro Langdalen og klubbutvikler i NFF Akershus, Eva Karlsen, delte ut utmerkelsen til daglig leder i Ull/Kisa Fotball Cato Strømberg i pausen av Tromsdalen-kampen.

– Etter en litt trå start ble det jobbet svært godt når man først kom i gang. Det har vært en lang og god prosess hele veien. Det har skjedd store endringer i Ull/Kisa Fotball de siste årene og det jobbes nå godt i alle avdelinger, sier klubbutvikler Eva Karlsen.

– I den forbindelsen tror vi at kvalitetsklubbprosjektet har hatt en viktig betydning. Ull/Kisa Fotball har i tillegg til jobben med kvalitetsklubb jobbet parallelt med akademiklassifiseringen som er noe alle toppklubber i eliteserie og OBOS har vært i gjennom, fortsetter Karlsen.

Vi er naturligvis svært stolte over at vi nå har blitt en kvalitetsklubb, og takker alle som har vært involvert i arbeidet internt i Ull/Kisa Fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: