Nå trekkes permisjonene

Spillere og trenere i Ull/Kisa Fotball går ut i ferie fra tirsdag 12. mai.

Mandag kveld kom styret og daglig leder i Ull/Kisa Fotball med en gledelig beskjed til spillere og trenere, som har vært permittert, om at man nå har trukket tilbake permitteringen med OBOS-liga-start i horisonten tidlig i juli.

For å få avviklet ferie er nå samtlige sendt ut i to uker ferie med egentreningsprogram, men tirsdag 26. mai vil man igjen samles på Jessheim stadion hvor to uker med trening innenfor korona-restriksjonene begynner. Når klubbene i OBOS-ligaen kan begynne med kontakttrening innenfor NFFs smittevern-protokoller 8. juni, står man klare for det.

– Vi har vært gjennom en vanskelig periode for oss alle, men spillere, trenere og andre ansatte har taklet dette på en imponerende måte. Nå rigger vi oss klare for en hektisk fotballsesong, og kanskje kan lagene i OBOS-ligaen komme igang med kontakttrening før 8. juni, sier daglig leder Cato Strømberg.

– Rundt debatten som har gått i mediene de siste dagene har vi en offensiv holdning til å få til det som tillates. Uansett tror vi at det var lurt å ta ut litt ferie nå, for det kommer til å bli intensivt når vi endelig kommer i gang skikkelig, tilføyer han.

For ytterligere spørsmål, kontakt daglig leder Cato Strømberg på 918 50 000 eller styreleder Trond-Ivar Johansen på 915 44 230.

Annonse fra Obos-ligaen: