Kristoffer Normann Hansen på vei fremover mot Levanger.

Normann Hansen til Sandefjord

Ull/Kisa og Sandefjord er enige om en overgang for Kristoffer Normann Hansen, som dermed skal spille Eliteserie-fotball i 2020.

Larvik-gutten ble hentet fra Sandefjord til Sarpsborg 08 sommeren 2016, før han altså ble Ull/Kisa-spiller inn mot 2018. Påfølgende sesong leverte han knallsterke 13 scoringer og ni assist i serien. Også i fjor ble han toppscorer med seks scoringer, mens han var nest sist på fem Ull/Kisa-mål i OBOS-ligaen.

Nå er det klart at Normann Hansen vender tilbake til Sandefjord, hvor han har vært en årrekke tidligere. Der blir han en del av Marti Cifuentes' helt nye offensiv, etter at flere av fjorårets angrepsspillere er borte.

– Etter to fine år i Ull/Kisa føles dette riktig. Jeg har flere år bak meg i Sandefjord tidligere og når de kom på banen samtidig som de er tilbake i Eliteserien er jeg glad for at dette løste seg, sier 25-åringen, som hadde et halvt år igjen av sin kontrakt.

For Ull/Kisas del viser overgangen at man på ny har sendt en spiller oppover i divisjonssystemet. Lars-Jørgen Salvesen (Sarpsborg 08, nå Strømsgodset), Niklas Sandberg (Start, nå FK Haugesund), Kristoffer Ødemarksbakken (LSK) og Vetle Dragsnes (Mjøndalen) er fire av de ferskeste eksemplene på Ull/Kisa-spillere som har nådd Eliteserien i sine nye klubber etter lengre og kortere tid på Jessheim stadion.

Vi takker Kristoffer Normann Hansen for to flotte Ull/Kisa-år og ønsker han masse lykke til i Sandefjord-comebacket. 

Ull/Kisa har også signert en ny spiller inn, som kommer fra nettopp Sandefjord. Bli litt bedre kjent med Ole Breistøl her.

Les hva Sandefjord skriver på sine hjemmesider her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: