Ny midtstopper klar

Espen Bjørnsen Garnås kommer fra Kjelsås til Ull/Kisa Fotball. Her har han signert en kontrakt ut 2020-sesongen.

Ull/Kisa og Kjelsås er enige om en overgang for den 190 centimeter lange forsvarsspilleren, som har vært blant de aller beste midtstopperne i 2. divisjon de siste årene.

Espen Bjørnsen Garnås er født 31.12.1994, og blir nå Ull/Kisa-spiller de neste årene. 22-åringen kommer altså fra Kjelsås, hvor han har hatt en strålende utvikling på midtstopperplass.

Til sammen har han 57 kamper i PostNord-ligaen, og fem NM-kamper for Oslo-klubben, hvor han har blitt en av de viktigste spillerne.

Før treårsperioden i Kjelsås var nykommeren en liten periode i Mjøndalen, mens han har spilt for Nesbyen og Hallingdal i barndomsårene.

Espen er en spiller Ull/Kisa Fotball har fulgt over tid, og som vi har stor tro på at skal utvikle seg videre her hos oss.

– Med litt skader i stallen passet det godt å få han inn nå, men Espen er også et langsiktig prosjekt for klubben. En midtstopper som er svært god på en del egenskaper man har behov for i OBOS-ligaen. Spesielt i begge boksene har han x-factor, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Bjørnsen Garnås hadde sin første trening med nye lagkamerater tirsdag, og blir mest sannsynlig disponibel allerede til torsdagens hjemmekamp mot Start.

Vi ønsker Espen hjertelig velkommen i gult og grønt.

For ytterligere kommentarer;
Cato Strømberg, daglig leder Ull/Kisa IL Fotball 918 50 000

Annonse fra Obos-ligaen: