Nytt trenerteam for rekruttlaget

Fredrik Eliassen blir hovedtrener for Ull/Kisas rekruttlag i 2019, og får med seg Espen Solberg som assistenttrener.

Eliassen har de fire siste årene jobbet i LSK, hvor han blant annet har vært toppspillerutvikler. Nå er han klar som hovedtrener for Ull/Kisa 2, som altså er tilbake i 3. divisjon. Med seg i trenerteamet får han Espen Solberg, som var en del av apparatet under fjorårets opprykkssesong.

Igor Kostic hadde ansvaret for rekruttlaget i fjor, men han er nå utviklingssjef i Ull/Kisa Fotball, og er svært glad for at Eliassen og Solberg er klare.

– Denne duoen kommer til å utfylle hverandre på en strålende måte. Espen har vært i klubben en årrekke, kjenner spillergruppa fra i fjor og kjenner også godt til hvordan vi ønsker å jobbe med utvikling. Fredrik er en ung, ambisøs og hardtarbeidende fyr, som vår unge spillere kan lære mye av, forteller Kostic.

25 år gamle Eliassen, som opprinnelig kommer fra Larvik, skal altså inneha hovedansvaret og lede laget i 3. divisjonscomebacket etter opprykket i fjor.

– Ull/Kisa har jeg fått et veldig godt inntrykk av, via mine år i LSK. A-laget har hatt sportslig fremgang og at juniorene i klubben var delaktige med å spille seg opp ett nivå gir et veldig godt utgangspunkt, sier Eliassen, som møter rekruttstallen for første gang denne uken.

– Jeg har veldig tro på å jobbe med individet i et kollektiv, og håper gutta skal utvikle seg videre. Jeg gleder meg i hvert fall veldig, tilføyer treneren, som også har en fortid i Lyn.

Annonse fra Obos-ligaen: