Ødemarksbakken er tilbake

Ull/Kisa og Lillestrøm er enige om en utlånsavtale, som gjør Kristoffer Ødemarksbakken til Ull/Kisa-spiller igjen.

– Bare å gå inn her er helt nydelig. Jeg får den godfølelsen med en gang. Jeg gleder meg utrolig mye. Kisa er en stor klubb for meg, det er på en måte litt barndomsklubben. Jeg gleder meg enormt, sier Ødemarksbakken.


Angrepsspilleren lånes inn ut året, så får man se hva fremtiden bringer deretter. Ødemarksbakken ble solgt fra Ull/Kisa til Lillestrøm etter 2017-sesongen, og vender nå tilbake til Ull/Kisa.

Han kom hit fra Bjerke IL som 15-åring, etter 2011-sesongen, og debuterte for A-laget til Ull/Kisa i NM-kampen hjemme mot Tromsdalen 1. mai i 2013, som innbytter. Hans første kamp fra start var borte mot Kristiansund året etter, mens han siden 2015 spilte regelmessig frem til han ble solgt til LSK.

I sin forrige sesong i Ull/Kisa, i 2017, scoret han 12 ganger. Historikken ga umiddelbart en god følelse da han var tilbake på Jessheim stadion for signering denne uken.

– Vi må prøve å gjenskape noe av den høsten. Jeg har trent veldig bra og den fysiske formen er veldig bra, sier 25-åringen i videointervjuet i vinduet under.


Annonse fra Obos-ligaen: