Ole Sebastian Sundgot klar for Ull/Kisa

Med Sundgot-navnet måtte det selvsagt bli en angrepsrolle. Nå har Ole Sebastian Sundgot signert en treårsavtale og er vår nye spiss.

Spissrollen er sagnomsust og omtalt i ethvert fotballag, så også i Ull/Kisa. Nå er vi stolte av å presentere Ole Sebastian Sundgot i Ull/Kisa-drakt. 20-åringen fikk sin Eliteserie-debut for Moldes A-lag i fjor, men forlater nå et av Norges beste fotballag for å utvikle seg videre.

Sundgot har trent med troppen siden oppstarten, og etter gode diskusjoner rundt utdanningskompensasjonen som foreligger hver gang en så ung spiller bytter klubb, har Ull/Kisa og Molde blitt enige om en avtale.

Fredag kunne dermed spissen også signere på en treårsavtale med Ull/Kisa.

– Nå har jeg vært her en stund, sett på forholdene og fått et veldig godt inntrykk av spillere, trenere og resten av de som jobber her. Det er store muligheter til å bli en bedre fotballspiller i Ull/Kisa, sier Sundgot.

ÅRETS DRAKT: Ole Sebastian Sundgot poserer med Ull/Kisas drakt for 2021-sesongen, i det som blir hans første år i gult og grønt.
ÅRETS DRAKT: Ole Sebastian Sundgot poserer med Ull/Kisas drakt for 2021-sesongen, i det som blir hans første år i gult og grønt.

Han er for øvrig sønnen til Ole Bjørn Sundgot, som bøttet inn scoringer som en av de tre S'ene i Molde på 90-tallet. Onkel Arild er assistenttrener i Ull/Kisa, men er nok fortsatt mer kjent for sin legendestatus som målscorer i Lillestrøm. Nå skal Ole Sebastian føre arven videre.

– Jeg gleder meg veldig. Så flytter jeg hjemmefra for første gang, men tror at det å bli mer selvstendig i det daglige livet også kan gjøre meg bedre på banen, sier 20-åringen.

Med Sundgot inn som fjerde nysignering har Ull/Kisa nå fått inn fire nye spillere i de ulike leddene på banen (med unntak av keeper). Trener Sindre Tjelmeland sier følgende om den nyeste tilveksten;

– Ole Sebastian har vist en enorm målhunger i de ukene han har vært med oss. Han har alle forutsetninger til å bli en toppspiss, og han passer fint inn i det vi ønsker å bygge opp her med sult og store ambisjoner.

Sundgot3
Sindre Tjelmeland og Arild Sundgot flankerer Ull/Kisas nye spiss, Ole Sebastian Sundgot.

Se videopresentasjon av Sundgot i vinduet under.


Annonse fra Obos-ligaen: