Olsen inn i rekruttlagets trenerteam

Trenerteamet rundt rekruttgruppa er komplett. Ekstra hyggelig er det å ønske Tommy Olsen tilbake i et mer formelt verv i Ull/Kisa Fotball.

Vår tidligere administrative leder på breddesiden, som ved sommertider i 2018 begynte som trenerutvikler i Akershus Fotballkrets, blir med som en av to assistenttrenere rundt Fredrik Eliassen i 2020. Den andre heter Germán Correa og vil ha hovedansvar for det fysiske i gruppen.

For Tommys del har han fått dispensasjon fra krets og forbund til å ta en slik rolle ved siden av jobben han har i fotballkretsen.

Ken Opsahl og Alexander Håkull-Vangen har keeperansvaret for rekruttlaget og dermed er et særdeles kompetent trenerteam klare for en ny sesong i Norsk-Tipping-ligaen.

– Jeg er meget fornøyd med apparatet. Her har vi masse forskjellige kompetanse og personer som utfyller hverandre på en veldig god måte, sier Fredrik Eliassen, som er inne i sitt andre år som hovedansvarlig for gruppen.

FORNØYD: Fredrik Eliassen er i gang med sitt andre år som hovedtrener for Ull/Kisas rekruttlag.
FORNØYD: Fredrik Eliassen er i gang med sitt andre år som hovedtrener for Ull/Kisas rekruttlag.

Les også: Her er trenerkabalen i utviklingsavdelingen

Rekruttlaget spiller vinterens første treningskamp på Jessheim stadion søndag. Ambisiøse Skedsmo kommer på besøk. Kampen starter 13.30. I tillegg kommer det NM-kvalifisering for juniorene utover.

– Vi har kommet veldig godt i gang og vært gjennom to gode treningsuker. Mot Skedsmo skal alle tilgjengelige i stallen få testet seg. Utover i oppkjøringen skal vi møte flere seniorlag slik at de som har kommet opp fra U16 skal få tilvenne seg det å spille seniorfotball, forteller Eliassen.

Her er rekruttlagets treningskamper for 2020, samt kvalifisering til junior-NM:

Søndag 19. januar: Ull/Kisa – Skedsmo, Jessheim stadion 13.30. (1-1)
Mandag 27. januar: Ull/Kisa – R & Å, Jessheim stadion 20.15. (NM-kvalik)
Søndag 9. februar: Ull/Kisa – Rommen, Jessheim stadion 15.30.
Onsdag 12. februar: Gjelleråsen – Ull/Kisa, Li kunstgress 20.00. (NM-kvalik)
Søndag 16. februar: Ull/Kisa – Eidsvold IF, Jessheim stadion 13.30.
Onsdag 11. mars: Ull/Kisa – Skedsmo, Jessheim stadion 20.00. (NM-kvalik)
Søndag 15. mars: Kløfta – Ull/Kisa, Bakkedalen kunstgress 14.00.
Lørdag 21. mars: Ull/Kisa – Ullern, Jessheim stadion 12.00. (dobbeltkamp)
Søndag 29. mars: Lørenskog – Ull/Kisa, Rolvsrud stadion 12.00.

Seriestarten for Ull/Kisa 2 i Norsk-Tipping-ligaen, avdeling 1, går mot Rommen på Jessheim stadion klokken 20.00, tirsdag 14. april.

Annonse fra Obos-ligaen: