God stemning på Ull/Kisa-tribunen i cupkampen mot LSK.

Opplev fanzone før Viking-kampen

Les mer om vårt nye konsept, som skal kjøres før hjemmekampene på Jessheim stadion.

Fanzone er et samlingspunkt og en møteplass for familier, barn, unge, samarbeidspartnere og supportere på Ull/Kisas hjemmekamper i OBOS-ligaen. Fotballkampen er fortsatt det viktigst vi kan tilby på en kampdag, men vi ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og å utvide totalopplevelsen for publikum.

Vi åpner fanzone to timer før avspark på våre hjemmekamper, og kan by på følgende.

- OBOS 3v3-turnering for inviterte lag
- Fotballkort av spillerne i Ull/Kisa
- Quiz og andre boder med aktiviteter for alle
- Kiwi deler ut frukt og griller pølser
- A-spillerne titter innom på vei til garderoben for å gi siste nytt

Fanzone blir i plassert foran Jessheim Stadion, så når du kommer fra parkeringsplassene så vil alle «stier» lede frem til arrangementet. Vi begynner nå i det små og ønsker å vokse gradvis utover i sesongen. På Jessheim Stadion betyr dette at vi bygger opp et lite festivalområde på kampdag. 

Innføringen av Fanzone er et av prosjektene Norsk Toppfotball (NTF) har innført for å øke publikumsinteressen i Eliteserien. Alle klubbene i Eliteserien har sagt ja til dette, og vi er en av tre klubber i OBOS-ligaen som har fått tilbudet (Ull/Kisa, Viking og Aalesund).

Har du lyst å profilere deg i Fanzone eller bidra med hjelp?

Vi trenger spennende partnere til å profilere seg og lage aktiviteter i Fanzone.Ta kontakt med Børre Lien Hansen, Fanzone-sjef i Ull/Kisa Fotball, på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: