Oppstart 2018 kullet. Påmelding her....

Da har vi gleden av å ønske 5 åringene velkommen til Ull/Kisa Fotball. Første trening er tirsdag 23 mai, Kl 1730 - 1830, bak Skogmo Skole.

Påmelding til 5 års skolen her!!!!

Treningene vil gjennomføres på tirsdager fra kl. 17.30 – 18.30.

Barn som tilhører Algarheim- og Borgen skolekrets trener på Borgen. Barn som tilhører Hovin skolekrets trener med Sand IL. Øvrige trener på Jessheim.

Treningene vil være på kunstgressbanen bak Skogmo skole. Gå forbi skolen og inn i skogen, der ligger det en kunstgressbane.

Første info vil nå foregå på banen i første omgang. Så vil det i etterkant inviteres til et foreldremøte. 

Praktisk informasjon:

Oppstart blir da 23 mai og siste før ferien blir 13 juni. Høstsesongen starter 22 august tom 17 oktober. Høstferien er det fri. 

Det er ingen turneringer for 5 åringer, men vi kan skape vår egen turnering hvor vi lager en dag de får spille mot hverandre. 

Treningene ledes av foreldre til barna, og det forventes at alle kan være med og bidra av og til. Vi ønsker også noen "faste" trenere, er du interessert i å være trener, ta kontakt med Sportslig ansvarlig Kjetil Haga. ([email protected])

Påmelding

For informasjon om påmelding.  All påmelding skjer via superinvite.no, klikk på linken for å komme rett til påmeldingssiden.

Deltageraviften er kr. 750,-. 

Påmelding for 2018 kullet gjøres her!!!!!!

Hvis man er usikker på om dette er noe for barnet ditt, så kan man delta inntil 2 ganger før man behøver å betale deltageravgiften. 
 

Kontakt oss

Dersom det er noen spørsmål angående påmelding, ta kontakt med Børre Lien Hansen i Ull/Kisa Fotball, på mail [email protected], eller telefon 97 62 87 62.

Er det spørsmål rundt innhold og treninger så ta kontakt med Kjetil Haga, mail [email protected] eller telefon 917 21 900.

Annonse: