Opsahl har signert sin første proffkontrakt

Aleksander Opsahl har hatt en strålende utvikling over flere måneder. Nå er Kløfta-gutten belønnet med sin første proffkontrakt i Ull/Kisa.

Et nytt signal om den solide jobben Opsahl har gjort ble bekreftet da forsvarsspilleren signerte en kontrakt ut juli 2025, sammen med sine foreldre, onsdag denne uken.

– Det er utrolig moro. Har jobbet mot dette en god stund. Har vært med A-laget i ett og et halvt år nå og jobbet mot dette hele tiden. Veldig deilig å ha nådd det målet, sier 17-åringen i videovinduet, som kan sees nederst i saken.

Forsvarsspilleren har som nevnt hospitert regelmessig med Ull/Kisas A-lag halvannet år, og han fikk sine første kampminutter av Steffen Landro da han ble byttet inn i serieåpningen mot Alta i april.

Etter stadige drypp med spilletid startet han sin første A-kamp da Ull/Kisa møtte Ranheim i 3. runde i NM, 30. juni. Nå gleder vi oss til mange nye Ull/Kisa-kamper for Aleksander Opsahl, som først fyller 18 senere i år.

For Ull/Kisa er det naturligvis litt ekstra når en spiller, som kom til klubben fra Kløfta i 10-11 års alderen, har gått gjennom hele løpet i vår utviklingsavdeling og opp til A-laget.

Gratulerer til alle involverte der gjennom mange år.

Se videointervju med Opsahl her:


Annonse: