Opsahl på lån fra Vålerenga

Sakarias Opsahl lånes inn til Ull/Kisa Fotball for resten av sesongen.

Den høyreiste unggutten kan bekle en rolle som sentral midtbanespiller og midstopper, og signerte lånepapirene torsdag. Om alt går som det skal betyr det at han blir spilleklar allerede til Start-kampen, da lånet gjennomføres som en del av den nasjonale utlånsordningen for spillere i alderen 18 til 22 år.

Sakarias Opsahl fylte 20 år for bare noen dager siden, og er en spiller Vålerenga har stor tro på. Han har for øvrig også fått debuten sin for Vålerengas A-lag tidligere i år, i cupkampen mot Faaberg 2. mai.

16. mai debuterte han i Eliteserien da han kom innpå for Chidera Ejuke i 2-0-seieren mot Strømsgodset, mens han også spilte cupkampen mot Eidsvold Turn noen dager senere.

– Jeg liker å spille ballen og føler jeg passer godt inn i filosofien til Ull/Kisa. Jeg ser frem til og ta fatt på den siste halvdelen av sesongen, sier Opsahl, som også rådførte seg med Magnus Retsius Grødem før han ble klar.

– Han hadde bare positive ting å si om klubben og spillergruppen. Jeg gleder meg, tilføyer 20-åringen.

– Her får vi en ung og fremadstormende spiller, som går rett inn i en konkurranskesituasjon om å spille i OBOS-ligaen. En fin avtale for oss og Vålerenga, sier Trond Fredriksen, som beskriver Opsahl på følgende måte.

– Vi så han masse i vinter, og han imponerte da. Sakarias har strålende spilleforståelse og pasningsferdigheter, med en flott ro i spillet sitt. 

Les hva Vålerenga skriver på sine hjemmesider her!

Se videointervju med Sakarias Opsahl nederst i saken.


Annonse fra Obos-ligaen: