Milioner av visninger på Hagerup-målet

Stefan Hagerups vanvittige frisparkscoring mot Skeid går viralt.

Etter søndagens 2-1-seier over Skeid, hvor Ull/Kisa-keeper Stefan Hagerup banket inn 1-1 rett før det var spilt 90 minutter, har det kokt på sosiale medier.

Ull/Kisa Fotball og Hagerup selv har fått en rekke henvendelser og aller råest var henvendelsen fra Instagram-kontoen til 433. Mandag rundet frisparket en million visninger og hadde over 325.000 likes.

Tirsdag formiddag var videoen likt av over 500.000 mennesker, med over to millioner visninger. 433 har også pulisert scoringen på sin Facebook- og Twitter-konto.

2mill-Hagerup

433 er en av verdens aller største mediehus, med fokus på å lage og å dele det beste fotballrelaterte stoffet på sine plattformer verden rundt. De har sin hovedbase i Amsterdam i Nederland, med mer en 30 ansatte som representerer 10 forskjellige nasjonaliteter.

Besøk 433s hjemmeside her!

– Det er stas at så mange har sett dette og jeg har faktisk fått et par hundre nye følgere på Instagram. Morsomt at det slår an, forteller Hagerup selv.

I tillegg til 433 har det kommet henvendelser fra norske og utenlandske medier, og frisparket går sin seiergang i en rekke kanaler. Om du enda ikke har sett det, her er den fantastiske frisparksscoringen:


Annonse: