Øy klar for Ull/Kisa

Under treningsleiren i Spania tidligere i mars ble det klart at Edin Øy blir Ull/Kisa-spiller i 2020 og 2021.

– Jeg er veldig glad for å komme til Ull/Kisa. En fin klubb på alle mulige måter, som jeg har fått et veldig bra inntrykk av i den perioden jeg har vært med her. En fin gjeng hvor alle drar i samme retning, så nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, sier Edin Øy, som ble Ull/Kisa-spiller før koronakrisen inntok Norge.

Etter flere år i Sogndal forsvant den offensive midtbanespilleren til Ljungskile sommeren 2018. Etter et halvt års lån gikk han permanent til den svenske klubben før 2019 og var med på et suverent opprykk til Superettan. På drøye 30 kamper for Ljungskile leverte Øy pene 11 målpoeng.

Han trente med Ull/Kisa Fotball i løpet av februar og ble også med på treningsleiren i Marbella. Der ble det tidlig klart at man ønsket 22-åringen og man ble raskt enige om en avtale som gjør Øy til Ull/Kisa-spiller de to kommende sesongene, i første omgang.

Øy har vært på banen for Sogndal i OBOS-ligaen tidligere og har også et innhopp i Eliteserien for klubben tilbake i 2016. Inntil videre er Edin Øy hjemme i Årdal, men han slutter seg til troppen når fellestreningene starter opp igjen når det tillates.

IMG_4595
PÅ PLASS: Edin Øy (til høyre) ble Ull/Kisa-spiller under treningsleiren i Marbella fra 2. til 9. mars.

 

Annonse fra Obos-ligaen: