Påmelding til NextHole Akademiet - Sesongen 2023/2024

Vi har fått en ny samarbeidspartner av Ull/Kisa Akademiet og det vil fra nå av kalles NextHole Akademiet. Påmelding åpner nå og første trening er 18 august.

NextHole Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 7 til 14 år (2009-2017). Dette er et ekstra tilbud til spillere uavhengig av klubbtilhørighet.

NextHole Akademiet består av en barnefotball del for spillere født 2011-2017, samt en ungdomsgruppe for spillere født 2009-2010. Ungdomsgruppa trener kun på onsdagene. Per mai 2023 hadde NextHole Akademiet 150 deltakere fra 11 forskjellige klubber.

På NextHole Akademiet jobber vi etter Ull/Kisa fotball sin skoleringsplan for aldersgruppene.

Når man melder seg på NextHole Akademiet betaler man for hver måned man er med. For at løsningen med delbetaling skal fungere så må vi kjøre trekk hver måned fra den 1.9.23 til og med 1.5.24 Juni blir da ikke trukket, selv om vi holder på frem til 21/6.

Følg linken for påmelding til NextHole Akademiet

Det betyr at man blir ikke trukket for august, men at det gjøres trekk 1 desember. Siste trening før jul er fredag 15.12. Hvis banen stenges pga kulde så trener vi inne. Hvis man melder seg på før 1.3.24 så får man også juni gratis. Det dekker halve januar, vinterferie og påsken. 

Oppstart etter nyttår blir onsdag 17/1, og vi trener innendørs i Jessheim Is og Flerbrukshall frem til vinterferien. Etter vinterferien starter vi utendørs på Jessheim stadion, dersom værforholdene tillater det. Alternativt trener vi inne i Flerbrukshallen.

Man følger hele skoleåret 2023, og man kan melde seg av og på underveis. Oppsigelsestid på NextHole Akademiet er 1 mnd. 

Nytt av året er at man får en trøye ved påmelding med NextHole Akademiet på ryggen.

Påmelding til NextHole Akademiet

Praktisk informasjon:

NextHole Akademiet følger skolekalenderen og når det er skolefri så arrangeres det ikke treninger.

Man kan selv velge hvilke og hvor mange dager man melder seg på. For de som velger 3 dager kan man utgiftsføre kostnadene for deltakelse på NextHole Akademiet som en SFO ordning på skattemeldingen. Ta kontakt for mer info om denne ordningen hvis du lurer på noe.

Deltakerne kalles inn og melder seg av eller på øktene via Spond. Vi ber om at alle sørger for korrekte på og avmeldinger slik at trenerne kan planlegge øktene best mulig.

NextHole Akademiet deles inn i differensierte grupper, først og fremst på grunnlag av alder men også delvis ut fra nivå og behov for mestring/ utfordringer. Jentene trener normalt sammen med guttene, men vi forsøker å samle flere jenter i samme grupper og tar hensyn til sosiale behov der det er ønskelig og mulig å gjennomføre.

Påmelding til NextHole Akademiet

Treningstider:

Mandager - 1445 - 1600 (Ungdomsakademiet 1500 - 1615)

Onsdager - 1400 - 1515

Fredager - 1445 - 1600

Merk at ungdomsakademiet nå flyttes til mandag kl 1500, på oppfordring fra klubber i nærmiljøet vårt. Dette for at disse skal kunne rekke oppmøtet. 

Første trening i 2024 er onsdag 17 januar og siste før sommeren er fredag 21 juni. Høstsemesteret går fra 18. august til 15. desember. Siste uker før julepause vil også foregå innendørs.

Alle våre økter er enten på Jessheim Stadion eller innendørs i Jessheim Is- og Flerbrukshall.

For deltakere fra nærliggende skoler tilbyr vi transport med Kisa-bussen mot et tillegg. Ta kontakt hvis du er usikker på om det gjelder deres skole.

Vi ønsker å presisere at barna selv må ta ansvar for å rekke bussen. Vi har ikke kapasitet til å ringe barn som ikke møter til buss. Vår erfarne buss-sjåfør venter normalt i 5 minutter etter avtalt oppmøte-tid før vi må kjøre videre til neste skole.
 

Bussrute - Akademiet

Hentetider med bussen styres av behovene ved hver enkelt skole, men henting gjøres så raskt som mulig etter skoleslutt. Ved stor pågang må litt venting påregnes. Dialogen om dette opprettes via SPOND.

Skogmo - Møter ved bussholdeplassen ved rundkjøringen ved skoleplassen

Jessheim - Møter rett utenfor gjerdet på parkeringsplassen

Hovin - Kommer til parkeringsplassen

Døli - På parkeringsplassen vis a vis den frittstående garasjen til skolen

Allergodt- På parkeringsplassen foran inngangspartiet

Flere av skolene har sluttid samtidig, noe som innimellom kan medføre litt ventetid.

 

Annonse: