Petter Hokstad signerer proffkontrakt

Nok en spiller fra vår utviklingsavdeling har signert proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.

Fredag signerte 15 år gamle Petter Hokstad sin aller første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball. Den offensive midtbanespilleren er født i 2005, og kom til Ull/Kisa fra moderklubben Holter da han var 11 år gammel.

Inn mot 2021 har han signert sin første profesjonelle avtale, og når Ull/Kisas A-lag starter sesongoppkjøringen er 15 år gamle Hokstad med.

– Dette er en veldig hyggelig bekreftelse på at klubben satser på meg, så gjelder det å vise at man fortjener å bli satset på. En proffkontrakt er noe man har jobbet mot lenge, så må man bare fortsette å jobbe hardt for å utvikle seg videre, sier 2005-modellen.

Koronaen preget fotball-Norge i 2020 og også tiltakene på de aldersbestemte landslagene i Norge ble endret underveis i året. Hokstad var med på de tiltakene som ble holdt for Norge G15. Først imponerte han under Equinor Talentleir i Sarpsborg i månedskiftet januar/februar, så var han med på skyggelandslaget under tilsvarende samling i Porsgrunn, fra 8. til 12. august.

I oktober var han med i Gunnar Halles aller første landslagstropp for 2005-årgangen i Norge, som var samlet i LSK-hallen hvor de spilte to internkamper. 

I 2021 sikter Hokstad mot det som kan bli hans aller første kamper mot internasjonal motstand for Norge G16. 2005-kullet starter nemlig arbeidet mot G17-EM i 2022. Norge møter Belgia, Aserbajdsjan og Luxembourg i første kvalifiseringsrunde. Kampene skal spilles mellom 1. juli og 16. november.

Hokstad vil trene jevnlig med A-laget utover vinteren og våren 2021, så vil han flyttes permanent opp i Ull/Kisas A-stall når utviklingen tilsier at han er klar for det. Vi gratulerer Petter, familie og trenere som har hjulpet han i både Ull/Kisa-systemet samt i moderklubben Holter med et nytt steg inn i en spennende fotballfremtid.

Les også: Klar for sin første landslagsoppgave

Annonse fra Obos-ligaen: