Positivt driftsresultat på 270.220,-

Det ble lagt frem et positivt driftsresultat på et effektivt årsmøte i Ull/Kisa Fotball. Trond-Ivar Johansen ble applaudert inn til et nytt år som styreleder.

Årsmøtet foregikk som ventet uten noen form for dramatikk på Jessheim stadion, onsdag 11. mars. Det ble lagt frem et positivt driftsresultat på pene 270.220 kroner.

Vi live-twitret fra møtet og tråden kan leses her

Etter en rask gjennomgang av sakslisten og behandling av forslag om å innføre Ull/Kisa-logoen på shortsen (Forslaget tas med av styret i årene som kommer, men ble nedstemt grunnet solgt reklame på shortsene for 2020 og 2021), ble Trond-Ivar Johansen enstemmig valgt som ny styrelder.

Han takket for tilliten og får med seg Gunn Marit Stenvoll (gjenvalgt 1 år), Espen Solberg (gjenvalgt 2 år) og Johnny Brenna (ny, 2 år). Også nestleder Roar Johnsen, Lisbeth Belhadi og Lars Olav Venger Pedersen (ingen på valg) fortsetter.

Nevnte Brenna er tilbake i Ull/Kisas styre, slik han var i 2017 og 2018. Han erstatter Kjetil Haga, som forsvant ut av styret da han ble ansatt som utviklingsleder i klubben 1. september.

Se årsregnskapet for 2019 her

Les årsberetningen for 2019 her

Annonse fra Obos-ligaen: