Prisdryss til Kristiansen

Henrik Loholt Kristiansen ble kåret til Årets Spiller av både spillerne i Ull/Kisa og supporterklubben 1894 Jessheim.

I en tøff Ull/Kisa-sesong, som heldigvis endte med fornyet plass i OBOS-ligaen, står Kristiansens 10 målgivende pasninger og seks scoringer som en knallsterk prestasjon. 21-åringen innledet sesongen på kanten, men har blitt flyttet inn som indreløper underveis i året.

Med sine 2304 minutter (28 kamper fra start og en som innbytter) står kun Christian Aas (2468) og Stefan Hagerup (2700) med flere kampminutter for Ull/Kisas A-lag i 2020.

– Henrik har skilt seg ut for oss dette året, og det har egentlig aldri vært enklere å kåre Årets Spiller for oss i supporterklubben. Laget har hatt et for lavt bunnivå, men Henrik har vært ganske stabil også på dårlige dager. I tillegg så er poengproduksjonen hans imponerende, sier supporterleder Kurt Kemi.

Også spillerne stemte frem Kristiansen som soleklar prisvinner i den interne kåringen, som ble holdt etter sesongens siste kamp.

– Dette betyr mye for meg og er noe jeg setter veldig pris på. Tusen takk og takk til fantastiske 1894 Jessheim. Årets sesong har vært veldig turbulent, men jeg synes vi har vist karakter de siste kampene og vi avgjorde sesongen på hjemmebane med solid støtte fra de som fikk lov å komme inn, sier Kristiansen, som etter litt ferie gleder seg til oppkjøringen mot neste sesong.

– Vi har vært gode mot topplagene, så må vi erkjenne at vi har vært for svake på bortebane og mot lagene rundt oss på tabellen. Inn mot 2021 kommer vi til å jobbe mye med dette, så skal vi bli et mer stabilt Ull/Kisa neste år, sier midtbanespilleren.

Annonse fra Obos-ligaen: