Rakneberg inn i A-stallen

Mikkel Rakneberg er klar for Ull/Kisas A-stall. Han håper å utvikle seg videre når han nå skal matches mot seniorspillere permanent.

2002-modellen har vært en del av LSKs utviklingsavdeling de siste årene og melder nå overgang til Ull/Kisa, hvor han har signert en amatørkontrakt. Her blir han en del av A-stallen, med ambisjoner om å jobbe mot en profesjonell kontrakt med Ull/Kisa Fotball.

– Jeg er en dribleglad gutt som elsker å score mål. Være målsulten, komme seg inn i boksen og banke den inn, sier venstrebeinte Rakneberg, som kan bekle flere offensive posisjoner.

VIL UTVIKLE SEG VIDERE: Mikkel Rakneberg.
VIL UTVIKLE SEG VIDERE: Mikkel Rakneberg.

Han scoret for LSKs A-lag mot Ull/Kisa i treningskamp i fjor vinter, men etter god dialog med Åråsen-klubben landet man nå på at Rakneberg måtte videre for å utvikle seg.

– Å få være fast medlem av et seniorlag, som også er i OBOS-ligaen, det er en deilig følelse, sier Løvenstad-gutten.

Se hele videointervjuet med Rakneberg nederst i saken.

Løvenstad-gutten trente med Ull/Kisa forrige uke og ble formelt klar mandag. Trener Sindre Tjelmeland sier følgende om nykommeren;

– Han er veldig fremoverrettet i spillet sitt og har en bra venstrefot. Vi har lagt en plan sammen med Mikkel, så får vi evaluere utviklingen fortløpende med tanke på en proffkontrakt. Veien videre er opp til han selv, men han har noen veldig spennende ferdigheter, sier Ull/Kisa-treneren.


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: