RBK-spiss klar for høsten med Ull/Kisa

Rosenborg og Ull/Kisa er enige om en utlånsavtale, som gjør Ole Christian Sæter til Ull/Kisa-spiller fra 1. august.

En signering vi er fryktelig stolte av å offentliggjøre er nå et faktum.

Ull/Kisa låner altså Ole Sæter fra Lerkendal ut året. Angriperen blir først spilleklar når overgangsvinduet åpner 1. august, men slutter seg til Ull/Kisa-troppen allerede onsdag.

Sæter var kanskje den aller beste spilleren i hele OBOS-ligaen for Ranheim i fjor høst, og med 11 scoringer på sine 20 kamper for blåtrøyene ble han hentet til Rosenborg før årets sesong. Der ble han operert for en ankelskade han fikk da han scoret hattrick mot Åsane i Eliteserie-kvalifiseringen i desember.

Etter operasjonen i januar har Sæter kjempet seg tilbake på rekordtid, og han fikk sin RBK-debut i Eliteserien mot Stabæk 30. mai. Etter lengre dialog har nå alle parter landet på at et utlån til Ull/Kisa i høst er riktig. Dermed er signeringen av Ole Sæter et faktum.

Den storvokste og kraftfulle 25-åringen har gått en imponerende vei til toppfotballen via klubbene Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo og Ranheim. 

– Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere, sa Sæter da han ble presentert som Rosenborg-spiller tidligere i år.

Vi kommer tilbake med intervju med Ole når han er på plass på Jessheim Stadion til sin første trening med nye lagkamerater om et par dager.

Foto med tillatelse fra Rosenborg

Annonse: