Sebastian Remme Berge på vei fremover i den 4. serierunden mot Kongsvinger.

Remme Berge vil finne igjen vårformen

Han innledet sesongen som en av ligaens aller beste spillere. Nå er Sebastian Remme Berge (24) klar for to nye sesonger i Ull/Kisa Fotball.

Remme Berge åpnet i likhet med laget sesongen på en strålende måte og noterte seg for fire scoringer på de tre første serierundene mot Strømmen, Sogndal og Tromsdalen (2). 

Etter seks starter på de 11 første OBOS-kampene, et drøyt halvår etter overgangen fra Ullern, har angrepsspilleren trøblet med kroppen i siste halvdelen av årets sesong. En smell fra sommerens treningskamp mot Elverum har nå resultert i en vellykket kneoperasjon, og Remme Berge er på full fart tilbake mot 2020-sesongen.

Den og 2021 spiller han i Ull/Kisa Fotball etter at han onsdag satte signaturen på en ny kontrakt. Hans forrige avtale løp ut 2019.

– Sebastian har en voldsom x-factor og er en spiller som kan gjøre det lille ekstra fremover på banen. I tillegg er han en meget god ballvinner og utrolig flink til å lese situasjoner når laget forsvarer seg, beskriver Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen.

– Nå har vi i samråd med han og Vegard (fysioterapeut Knutsen) lagt en plan slik at vi kan få det beste ut av han i årene som kommer. Det handler kort oppsummert om god styring av trenings- og kamphverdagen, tilføyer han.

Remme Berge selv gleder seg til nye sesonger i gult og grønt. Etter overgangen sommeren 2018 bor 24-åringen nå på Jessheim hvor han stortrives.

– Først og fremst er jeg glad for å fortsette i Ull/Kisa. Det er en veldig flott gjeng både på og utenfor banen. Nå er jeg klar for å legge grunnlaget jeg må for å komme tilbake der jeg var i vår. Det har vært frustrerende å se kampene fra tribunen på Jessheim stadion, men vi ser fremover og jeg gleder meg til 2020, sier Mysen-gutten.

Det gjør vi også, og ser frem til to nye år med Sebastian Remme Berge!

 

Annonse fra Obos-ligaen: