Ringstad gleder seg til Myhrer-retur

Det er en rekke spillere med Ull/Kisa-historie i årets Eidsvold Turn-lag, mens i Ull/Kisa er det kun Stian Ringstad med historie på Myhrer.

I svært ung alder fikk nesbuen kjenne på seniorfotball som Eidsvold Turn-spiller, og var blant annet på banen i 76 minutter da Ull/Kisa slo Eidsvold Turn 5-1 på det daværende Myhrer-gresset helt tilbake i 2008.

Han ble etter hvert solgt fra eidsvollingene til Lillestrøm og har siden vært i flere norske toppklubber, samt et utenlandsopphold i portugisiske Braga. Før 2020-sesongen ble Ull/Kisa hans tredje klubb på Romerike.

Lørdag returnerer han til Eidsvoll, og gleder seg veldig.

– Det blir veldig gøy. Det er lenge siden jeg har vært der. Det må vel begynne å bli en 13-14 år siden jeg spilte for Turn. Jeg gleder meg veldig, sist gang jeg var der var vel med Lillestrøm i en cupkamp tilbake i 2015 tror jeg. Håper på mye folk og god stemning, sier Stian Ringstad i videointervjuet, som kan sees nederst i saken.

Her kjøper du billetter til Eidsvold Turn mot Ull/Kisa.

Hos blåtrøyene kan man ramse opp mange med lengre og kortere historie i Ull/Kisa. Petter Hokstad er på lån i Eidsvold Turn fra Ull/Kisa. Angrepsspillerne Herman Henriksen og Ole Andreas Nesset har A-kamper for Ull/Kisa. Det har også Edin Øy og Markus Furseth. I tillegg har brødrene Oliver og Simon Stenseth, samt Christopher Notoane, Mehmet Rrahmani og Stian Teksum aldersbestemte og/eller rekruttkamper for ulike Ull/Kisa-lag. 

Ti spillere med kampminutter for Turns A-lag i 2022 har altså vært innom på Jessheim.

Eidsvold Turn står uten tap hjemme på Myhrer denne sesongen (3 seire, 2 uavgjort). De sendte også OBOS-liga-laget Kongsvinger ut av cupen i starten av denne uken.

Det er meldt strålende vær, mobilisert godt i begge leire og dermed klart for det første av to derby om Øvre Romerike. Kampstart på Myhrer er klokken 15.00 imorgen. Vel møtt!


Annonse: