Salvesen klar for Ull/Kisa Fotball

Det er med stor glede vi kan ønske Lars-Jørgen Salvesen velkommen til Ull/Kisa Fotball. Angriperen har signert en kontrakt ut 2019-sesongen.

Den råsterke venstrebeinte angriperen signerte en 1,5 års kontrakt med Ull/Kisa Fotball samme dag som overgangvinduet stengte onsdag.

En signering vi er fryktelig stolte og fornøyde med å få til!

Lars-Jørgen Salvesen er 22 år gammel, og ble hentet til Start fra barndomsklubben Vigør før 2014. Der har han, og blir fortsatt, regnet som en av Sørlandets mest lovende fotballspillere. Han fikk sin debut i Tippeligaen i 2014, og har siden det vært på banen i til sammen 63 kamper for A-laget. Faktisk er kun en av kampene i OBOS-ligaen.

Da Start rykket opp i fjor ble Salvesen regnet som mannen som skulle skyte de til opprykket, men svært tidlig i sesongen røk han korsbåndet og hele sesongen røyk. Det betyr at hele 55 av de 63 A-kampene han har er på øverste nivå i fotball-Norge.

I årets sesong var han virkelig på vei tilbake, men fikk et brudd i tåa etter en takling av tidligere Ull/Kisa-spiller Niklas Sandberg i vår. Nå er Salvesen tilbake for fullt, og er klar for Ull/Kisa Fotball. Han flytter til Jessheim umiddelbart, og er klar allerede mot Levanger på søndag.

– Jeg er veldig glad for å komme til Ull/Kisa. Dette blir et nytt kapittel for meg som jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og fikk en veldig god magefølelse etter samtalene vi har hatt, sier Salvesen.

– Personlig blir dette et fint steg for meg, og jeg håper å kunne bidra fra dag 1. Jeg gleder meg allerede til en meget spennende høst. Jeg vil også takke Start for 4,5 fine år, og ønsker de all lykke til med å beholde plassen i Eliteserien, tilføyer han.

Annonse fra Obos-ligaen: