Lars-Jørgen Salvesen med tomler opp for to scoringer i Ull/Kisa-debuten.

Salvesen solgt til Sarpsborg 08

Etter et knallgodt halvår i Ull/Kisa Fotball og OBOS-ligaen, er nå Lars-Jørgen Salvesen klar for Eliteserien og Sarpsborg 08.

Salvesen kom fra Start til Ull/Kisa i sommerens overgangsvindu og signerte en kontrakt ut 2019. Allerede i sin Kisa-debut, hjemme mot Levanger 19. august, satte sørlendingen standarden med to scoringer.

Resten av fjoråret scoret han jevnt og trutt, og havnet til slutt på åtte seriemål på sine 12 kamper for Ull/Kisa (inklusiv kvalifiseringstapet mot Sogndal). Nå er han altså klar for Eliteserien og Sarpsborg 08.

– Evig takknemlig

– Det har vært veldig bra for meg i høst og jeg er evig takknemlig til Ull/Kisa for å ha gitt meg sjansen og ta meg så godt i mot som de gjorde, sier Salvesen, som har signert en treårsavtale med Sarpsborg 08.

Gamleklubben Start signaliserte også at de ønsket å hente spissen tilbake til Sørlandet inn mot kommende sesong, men nå blir det altså Eliteserien og Østfold for den sympatiske målscoreren.

– Vi hadde naturligvis håpet å beholde han, men har fått til en avtale som er god for alle parter. Lars-Jørgen er en fantastisk gutt, og vi krysser fingrene for at han slår til, sier daglig leder i Ull/Kisa Cato Strømberg.

Nok et spillersalg

For Ull/Kisas del har man igjen fått ut potensialet til en spiller, som dermed har blitt attraktiv og solgt. Bare de siste to årene har Kristoffer Ødemarksbakken (LSK), Vetle Dragsnes (Mjøndalen), Niklas Sandberg (Start) og altså Lars-Jørgen Salvesen (Sarpsborg 08) blitt løst ut av andre klubber.

Sarpsborg 08 betegnes som en av de mest selgende klubbene i Norge og Salvesen er tenkt inn i en angrepsrekke hvor østfoldingene de siste dagene har solgt Tobias Heintz, Patrick Mortensen og Rashad Muhammed.

Sportssjef i klubben, Thomas Berntsen, er jevnlig på Jessheim stadion for å se Ull/Kisa-kamper, og har latt seg imponere av det som skjer på Jessheim.

– Det jobbes veldig godt der. De kommer nok sikkert til å være en klubb som etter hvert melder seg på og prøver å være med i kampen om det gjeve selskap, sier han.

Se videointervju med Lars-Jørgen Salvesen og Thomas Berntsen, fra signeringen i Sarpsborg denne uken, nederst i saken. Takk til Sarpsborg 08 for videointervju.


Annonse fra Obos-ligaen: