Sean (15) signerte sin første proffkontrakt

Sean Nilsen-Modebe har signert proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.

I og med at 2007-modellen fylte 15 år mot slutten av juli er han gammel nok til å signere sin første profesjonelle kontrakt. Nå er vi i Ull/Kisa Fotball svært stolte av at spisstalentet har gjort det her hos oss, i denne omgang ut 2024.

– Dette har vært et stort mål for meg og jeg er veldig glad for å gjøre dette med det jeg kaller barndomsklubben min etter å ha vært her i seks år. Nå er det bare å jobbe hardt videre, så må neste mål bli å få debutere på A-laget, sier Borgen-gutten.

Sean kom til Ull/Kisa fra moderklubben Borgen IL og har altså gått gradene gjennom våre barne- og U-lag, med svært god oppfølging fra vår utviklingsavdeling.

Han har deltatt på alt av landsdels- og landslagstiltak for sin aldersgruppe, og fikk en drømmedebut med flagget på brystet med fire scoringer på sine fire første G15-landskamper i april.

Gjennom året er han gradvis faset mer og mer inn i A-lagets treningshverdag og han har allerede rukket å score i seniorfotballen, da han puttet for Ull/Kisa 2 mot Eidsvold IF i 4. divisjon i vår.

Nå kan også A-debuten komme i løpet av høsten og vi gleder oss til å følge Seans utvikling videre. 

Gratulerer til Sean, hans foreldre, vår egen utviklingsavdeling og våre gode naboer i Borgen IL. Det er nå det begynner!

PS! Sean har for øvrig vært ivrig deltaker på vårt fotballakademi. Nå nærmer det seg oppstart for høsten. Påmelding kan gjøres her!

Annonse: