Remme Berge klar for Ull/Kisa Fotball

Meget spennende Sebastian Remme Berge har signert en 1,5 års kontrakt med Ull/Kisa Fotball, og kommer fra Ullern umiddelbart.

Mysen-gutten, som kan bekle alle roller på midtbanen, har signert en kontrakt med Ull/Kisa Fotball i første omgang ut 2019. Han kommer fra Ullern, hvor han har spilt i 2. og 3. divisjon de seneste årene.

Før den tid var han i Molde, og han ankom Romsdals-klubben som en meget lovende fotballspiller mot slutten av tenårene. Skader satte en stopper for noe av utviklingen, men han har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner som fotballspiller.

22-åringen, som fyller 23 senere i høst, har periodevis herjet for Ullern, og etter et innspill utenfra trente han med Ull/Kisa Fotball i forrige uke. Utgangspunktet var en kartlegging inn mot 2019, men både inntrykk og referanser ble sett på som så spennende at prosessen med å få til en overgang nå ble satt i gang umiddelbart.

Etter god dialog, med spilleren i fokus, ble Ull/Kisa og Ullern enige om en avtale og tirsdag ble Sebastian Remme Berge Ull/Kisa-spiller.

– Jeg er veldig fornøyd og gleder meg skikkelig til å komme i gang. Jeg har ventet på å ta dette steget, og da føles det godt å komme til en klubb som tror på meg, sier midtbanespilleren.

Om alt det administrative går etter planen, skal han være disponibel allerede i søndagens seriekamp hjemme mot Levanger.

Vi ønsker Sebastian Remme Berge hjertelig velkommen til Ull/Kisa Fotball!

Ullern
Sebastian Remme Berge og Ullern-trener Ole Johan Aas. Ull/Kisa Fotball takker Ullern for en god prosess og medgjørlighet i forbindelse med overgangen.
Annonse fra Obos-ligaen: