SIKRE DEG SESONGKORT FOR 2023 NÅ

Nå nærmer det seg sesongstart 2023. Da lanserer vi nye kategorier og helt nye priser.

Det er nå mulig å kjøpe sesongkort via Ticketco sine løsninger. 

Kjøp billett her!

Utdeling av sesongkort skjer i forbindelse med 1 seriekamp mot Sotra den 10 april. Henvend dere i billettluka i kiosken på kampdag. 

NYHET 1: Det er et tilbud til foresatte av barn på Akademiet. Hvis du har barn på Akademiet så får du muligheten til å kjøpe sesongkort på Jessheim Stadion for kr 500,-. (Dette tilsvarer 38,50 pr voksen pr kamp). Vanlig billett koster 100,- pr kamp. 

NYHET 2: Vi har justert ned prisene på sesongkort tilsvarende flere andre klubber i PostNord-Ligaen. Det samme har vi gjort på billettprisene. 

NYHET 3: Vi kommer til de nærmeste dagene å legge ut den nye drakten for salg. 699,- inkl trykk. 6 ukers levering. Lanseres nå til helgen på Kick-Off og på hjemmesiden over helgen. 

Vi besluttet at det blir "free seating" (unummererte plasser) på Jessheim Stadion denne sesongen. 

Sesongkort kan kun kjøpes digitalt da vi per i dag ikke kan ha folk/besøk inne på Jessheim Stadion. Hvis dette er en utfordring ta kontakt med Børre Lien Hansen på mail

PS1: Med sesongkort vil du også få tilgang til alle hjemmekampene til damelaget i 3. divisjon og rekruttlaget i 4. divisjon.

PS2: Sesongkortet gjelder kun i seriespill. NM kommer utenom. Men sesongkort innehavere vil bli prioritert ved billettsalget.

Sesongkort (vanlig)1 000,-
1894 Jessheim (må være medlem av supporterklubben)   750,-
Sesongkort (honnør)   750,-
Sesongkort - Foresatte - Akademi   500,-
Sesongkort - Trenere og Lagledere i Ull/Kisa   450,-
VIP3 000,-

Kjøp sesongkort på Jessheim Stadion her!

Annonse: