Sjekk damelagets nye hovedsponsor

Solør Bioenergi pryder fronten på de flunkende nye adidas-draktene til Ull/Kisas damelag for 2020-sesongen.

– Vi er kommet til Jessheim for å bli. Den infrastrukturen vi nå etablerer skal forsyne Jessheim med miljøvennlig, fornybar energi i mange tiår. I den sammenheng har vi et ønske om å øke vår synlighet og posisjon i markedet som lokal aktør gjennom en positiv profileringseffekt knyttet til Ull/Kisa Fotball, sier daglig leder i Solør Bioenergi, Hans I. Morken.

Selskapet har nå signert en betydelig avtale og sikret seg rollen som hovedsponsor for vårt fremadstormende damelag, som er i gang med oppkjøringen inn mot sin andre sesong i 2. divisjon.

I tillegg til hovedsponsorrollen rundt damelaget, blir Solør Bioenergi også en hovedpartner for hele Ull/Kisa Fotball. Avtalen løper i første omgang for 2020, 2021 og 2022.

Vil utvikle jentene

– Vårt håp er at avtalen kan være et bidrag til å løfte og utvikle miljøet for damefotballen og at vi gjennom dette kan bidra til å jevne ut gapet mellom gutter og jenters utviklingsmuligheter i fotballen, fortsetter Morken, som gleder seg til å bli bedre kjent med andre samarbeidspartnere her.

– Vi gleder oss til å følge jentene og ser frem til å ta fatt på et gjensidige godt samarbeid både på- og utenfor stadion.

Solør Bioenergi er et fjernvarmeselskap med hovedsakelig virksomhet i Norge og Sverige (finnes også i Polen). Selskapet har norsk opprinnelse (derav navnet), med en fortsatt majoritet av norske eiere.

– Et viktig behov

Det som skiller fra andre fjernvarmeselskaper er at Solør Bioenergi også har aktiviteter innenfor tilvirkning av biobrensel, slik at verdikjeden spenner fra avfallshåndtering (trevirke) til levering av energiprodukter som fjernvarme, damp og strøm.

– På Jessheim har vi utviklet fjernvarme siden 2014. Satsingen i vårt prosjekt har vokst med den sterke utbyggingsveksten vi ser i dag. Jessheim-prosjektet har dermed økt i omfang til nå å bli et av våre største pågående prosjekter innen konsernet, et prosjekt som utvikles på konsernets hjemmebane, sier Hans I. Morken.

Et Jessheim i sterk vekst med påfølgende urbanisering fører med seg et behov til urbane forsyningssystemer av blant annet energi. Fjernvarme er et urbant energisystem – miljøvennlig energi distribuert gjennom robust infrastruktur med arealeffektive løsninger for tilknyttede bygninger, som samtidig er prismessig konkurransedyktig mot eksempelvis løsninger basert på strøm.

– Vår fjernvarmesatsing svarer derfor ut et viktig behov i Jessheims vekststrategi, det avlaster- og frigir kapasitet i strømnettet og bidrar til å gjøre Jessheim attraktivt for både for utbyggere og innbyggere, avrunder den daglige lederen.

Les mer om Solør Bioenergi på selskapets hjemmesider her.

Annonse fra Obos-ligaen: