Sjekk denne ekstreme oppussingen

Prosjektleder Børre Lien Hansen har fått fantastisk hjelp av Johnny Solheim, Arnfinn Eide og Bjørn Skedsmo. Resultatet er en splitter ny A-garderobe.

Finansiert av A-lagets egen botkasse og menneskelige ressurser har hjemmegarderoben på Jessheim stadion vært gjennom en voldsom forandring de siste ukene. Vegger og lister er malt i gult, grønt og sort. Nye benker og skap er montert opp og garderoben har rett og slett fått seg en voldsom visuell oppgradering.

– Det er lagt ned enormt med timer her nå. Resultatet har blitt j.... bra, sier prosjektleder Børre Lien Hansen.

Han tar deg med på en omvisning i videoen nedenfor, mens du nederst i saken kan se det endelige resultatet og bildeserie fra prosessen underveis.

– Før så det ut som en helt hvit garderobe, med skolebenker og ei knaggrekke. Dette er en betydelig oppgradering. Først og fremst handler det om identitet og trivsel. Så lenge gutta trives her og synes dette er bra, så er ikke jeg i det minste tvil om at dette er et løft. Jeg kan ikke få fullrost de som har hjulpet til nok, sier Lien Hansen.

Johnny Solheim fra JB Interiør AS, Arnfinn Eide og Bjørn Skedsmo har sammen med Lien Hansen levert sluttresultatet på en fantastisk måte. Tusen takk!Annonse fra Obos-ligaen: