Skriv fra daglig leder og styreleder

Ull/Kisa Fotball må gjøre nye tiltak i forbindelse med koronaviruset som stanser all organisert fotballaktivitet inntil videre.

Til alle ansatte og medlemmer i Ull/Kisa Fotball sammen blir vi sterkere!

Det er ikke tvil om at korona viruset preger hele landet og at vi i Norge i dag befinner oss i en svært spesiell situasjon. Aller først er det viktig å oppfordre til å ta vare på hverandre i perioden vi nå går gjennom. Selv om den sosiale omgangen uteblir må vi være positive, se fremover og forsøke å opprettholde kontakten med hverandre via dagens teknologi.

Forbudene fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet er naturligvis nødvendige i disse tider og det er viktig at vi i samfunnet forholder oss og gjennomfører tiltakene de kommer med.

Med påleggene som har kommet for å bedrive best mulig smittevern så ligger nå all organisert aktivitet i Ull/Kisa Fotball nede. Det kommer den til å gjøre helt til ekspertisen formidler noe annet. Dette er også årsaken til at vi denne uken gikk til det skrittet å permittere flere av våre ansatte. Vi må tenke på Ull/Kisa Fotball som en klubb for både bredde og elite. Det er viktig at alle medlemmer og ansatte trekker i samme enden av tauet, slik at vi kommer ut av denne krisen på en god måte for alle som er glade i klubben vår.

Styret og daglig leder er enige om at nesten hele administrasjon permitteres. Alle trenere og støtteapparatet samt A-lagets spillere blir permittert. Dette for at alle skal være solidariske mot hverandre og klubben i denne vanskelige tiden. Unntakene gjelder de som er sykmeldt, samt de spillerne som tjener under 0,75G.

Det er naturligvis ikke noe ønskelig tiltak, men samtidig helt nødvendig for å sikre klubbens videre eksistens. En slik begrensning som nå foreligger påvirker arbeidet med inntektene våre på så mange måter. Sesongkort, billettinntekter, kiosksalg, salg av utstyr, stadion-utleie, avventende nye sponsorer også videre.

Samtidig så kommer det positive signaler fra våre eksisterende samarbeidspartnere. De er lojale, støtter oss og skal stå sammen med klubben gjennom denne perioden. Det er vi svært takknemlige for.

Når det gjelder aktivitetsavgiften som er sendt ut kommer det noen spørsmål rundt denne, men vi kan med glede konstatere at flere innbetalinger har kommet de siste dagene, selv om all aktivitet ligger nede. Slikt varmer i et idrettslag hvor dugnad, frivillighet, samhold og solidaritet er helt avgjørende for at Ull/Kisa Fotball kan legge til rette for rundt 1000 små og store, i topp- og bredde. Vi oppfordrer alle til å betale aktivitetsavgiften som er sendt ut, som et bidrag til at klubben skal klare seg gjennom denne krisen.

Og aktiviteten skal gjenoppstå når samfunnet er klar for det. Med mer fotballglede og entusiasme enn noen gang.

Inntil det. Ta vare på hverandre!

Cato Strømberg,
Daglig leder Ull/Kisa Fotball
918 50 000

Trond Ivar Johansen,
Styreleder Ull/Kisa Fotball
915 44 230

Annonse fra Obos-ligaen: