slo tilbake med seier

Ull/Kisa vant 5-1 mot Alta på Jessheim stadion i den tredje serierunden.

At laget ønsket å revansjere tapet mot Levanger sist helg kom til syne umiddelbart etter avspark på stadion lørdag. 

Ull/Kisa dominerte nemlig innledningsvis, og allerede etter fem minutter var det duket for Sundgodts første scoring for året. Målsniken var først på returen etter en corner, og dermed sto det 1-0 til hjemmelaget. 

Etter scoringen så det ut som de gule og grønne hadde full kontroll på kampen, men det skulle ikke vare for lenge. Etter fjorten minutter vinner Alta ballen høyt i banen, og etter et godt skudd fra ca tjue meter sto stillingen 1-1.

Scoringen ga helt klart Alta nye krefter, og det så lenge ut til at lagene skulle gå til pause på stillingen 1-1. Men heldigvis ville Blårud det annerledes. Han klinket til fra tjuefem meter, og Kisa kunne gå til pause med ledelse 2-1.

Andre omgang startet som den første, Kisa trykket på, og allerede etter tre minutter kunne hjemmefansen juble for nok en scoring. Fjose Berg klinket ballen i lengste kryss. Om det var ment som et innlegg eller et velkalkulert skudd diskuteres enda, like fullt sto det nå 3-1 til Ull/Kisa.

Etter scoringen prøvde Alta å mobilisere, men klarte aldri å sette hjemmelaget skikkelig på prøve. For Kisa ble rommene offensivt større og større utover kampen. En blanding av en offensiv gambling og etterhvert slitne ben fra bortelaget, gjorde at Kisa spilte seg til flere gode muligheter. Men den neste scoringen skulle ikke komme før i det åttiende minutt. 4-1-målet kom etter at et nydelig angrep ble avsluttet av Arzani som hadde kommet inn fra benken. 

Kampens siste mål kom bare to minutter senere, og den var av det nydelige slaget. Kisa spilte seg flott fremover i banen, og etter et gjenlegg fra Bjørkkjær på drøye tjue meter, curlet Mahnin ballen lekkert og kontrollert i krysset. En flott avslutning på en fantastisk hjemmeseier.  

Hør hva Steffen Landro sier om kampen:

Bilder fra lørdagens kamp:


Foto: Inge Andre Selnes

Neste A-kamp er mot Brann 2 på bortebane søndag 30. april, mens Junkern venter på Jessheim stadion påfølgende søndag kl 15:00. Håper vi sees der!

Annonse: