Solid borteseier i Bergen

Årets første borteseier kom med 5-0 seier over Brann 2

For andre kamp på rad scorte Ull/Kisa fem mål, og som i 5-1 kampen mot Alta var det fem ulike målscorere!

Nok en gang startet Kisa forrykende, og satt et bra trøkk på hjemmelaget. Som i sist kamp, kom den første scoringen allerede etter fem minutter. En knallhard avslutning fra Nyhagen gikk via Kristoffersen og i mål. 

Etter målet klarte Brann å spille seg mer inn i kampen, uten å produsere de helt store sjansene. Kisa lå godt defensivt, og hadde flere muligheter til å doble ledelsen. Etter tjuefem minutter skulle det endelig lykkes. Nok en gang var Nyhagen på farten, og sendte et nydelig innlegg i retning Sundgot. Første avslutning så ut til å gå utenfor mål, men traff en uheldig Brann-spiller, som gjorde at Ole Sebastian fikk nok en mulighet, og denne gang satt han ballen kontant i mål. 

Dagens tredje kom i det trettifemte minutt og var signert Blårud, som enkelt kunne bredside inn returen fra skuddet til Nyhagen.

Etter pause fortsatte Kisa det gode spillet, og de kom seg til flere gode muligheter tidlig i omgangen. Etter femti minutter var det Pereira sin tur til å skrive seg på scoringslisten. Kristoffersen slår en nydelig corner, og som så mange ganger før rager Jonas høyest i feltet og header ballen kontant i mål. 

Kampens siste scoring kom i det sekstiende minutt. En nydelig vending av spillet gjør at Nyhagen får god tid til å sikte, og med målsniken Sean Nilsen-Modebe i boksen var det nødt til å bli farlig. 15-åringen lurte seg bak stopperne til Brann og bredsidet ballen i mål.

Neste A-kamp er mot Junkern førstkommende søndag, kl 15:00.
Håper vi sees der!

 

 

  

Annonse: