Solør Bioenergi fortsetter som sponsor i Ull/Kisa Fotball i tre ny år!

Solør Bioenergi og Ull/Kisa Fotball har vært samarbeidspartnere siden 2019, og har nå inngått ny avtale som gjør Solør Bioenergi til generalsponsor for Ull/Kisa Fotball sine dame- og jentelag.

Solør Bioenergi ved Bård Harald Kroken, sier at de ønsker å bidra til at fotballen i Ull/Kisa skal være en trygg og trivelig arena for utvikling av sosiale og sportslige ferdigheter.

Solør Bioenergi fortsetter også med å tilgodese Ull/Kisa Fotball med fordelaktige priser og betingelser på levering av fornybar undervarme på Jessheim stadion.

Solør Bioenergi Jessheim sin ambisjon er å sørge for at fornybar fjernvarme alltid skal være et rimeligere alternativ enn strøm til oppvarming. De utvider kontinuerlig fjernvarmenettet på Jessheim, og leverer til stadig flere byggeprosjekter i vårt nærområde. Ønsket er å gjøre «Jessheim-lufta» renere og bidra til det grønne skiftet i vår region.

Solør Bioenergi håper og tror at de gjennom Ull/Kisa sitt partnernettverk og medlemsmasse skal finne flere aktuelle samarbeidspartnere for å oppnå sine mål og ambisjoner lokalt i og rundt Jessheim!

Besøk Solør Bioenergi sine hjemmesider her

Annonse:
Publisert: 07.01.2023, oppdatert: 08.01.2023
Skrevet av: Børre Lien Hansen