Spiller for Interkrets-plass i lokaloppgjøret

Ull/Kisas juniorlag kan vinne 1. divisjon og dermed rykke opp til G19 Interkrets B. I serieavslutningen venter Eidsvold Turn.

Status før den siste serierunden i G19 1. divisjon lørdag er at tre lag kan vinne serien, noe som også gir opprykk til G19 Interkrets. Ull/Kisa og Gjelleråsen står begge med 22 poeng, mens Skjetten 2 på 3. plass har 21 poeng. 

Skjetten 2 og Gjelleråsen møter hverandre, mens Ull/Kisa tar imot Eidsvold Turn på Jessheim stadion. Med +32 mål kontra Gjelleråsens +15, betyr det at seier vil holde til å vinne 1. divisjon for juniorlaget.

Med avlyst 3. divisjon denne sesongen har laget bestått av spillere fra Rekrutt-stallen, samt vår G19-stall. Troppene har etter hvert slått seg sammen og står med 7-1-1 på de ni spilte kampene. Erik Rieber-Mohn er lagets toppscorer med sju scoringer, mens Julian Henriksen og Henrik Loe Nielsen står med seks mål hver.

Kampstart mot Eidsvold Turn lørdag er klokken 15.00 på Jessheim stadion.

Husk at det kun er lov med 200 tilskuere og at samlige må registreres ved ankomst, samt at man må sitte med et opphold på to seterader. Vel møtt!

Se tabellen her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: