Status for organiserte treninger

En rask oppdatering rundt hvor langt vi har kommet med å organisere treninger for barne- og ungdomsfotballen, innenfor gjeldende smittevernsreglement.

Vi har nå kommet i gang med organiserte treninger for de aller fleste lag fra 10 år og oppover på gutte- og jentesiden. Ved godt samarbeid mellom dyktige trenere, lagledere og foreldre samt med tydelige føringer fra Ull/Kisa Fotball som klubb og NFF sentralt med sine koronavett-regler ser det foreløpig ut til å gå veldig fint.

Les også: Tilbake i delvis arbeid

Det er enorm glede og lettelse å se på våre unge spillere når de igjen kan møtes på feltet til treninger under kontrollerte former. Gjensynsgleden og den gode følelsen av å være del av et lag er veldig tydelig og gledelig å se!

Men det er enormt viktig at alle våre trenere og ledere, samt aktive medlemmer er sitt ansvar bevisst og ikke tar lett på smittevernsreglene slik at vi kan holde denne viktige aktiviteten oppe fremover til ting normaliserer seg.

Det jobbes nå også med å få i gang de aller yngste fra 7-9 år i dialog med lagenes trenere, her vil mye være på plass i løpet av de kommende to ukene. Når det gjelder 6 års fotballskolen så må denne utsettes i sin opprinnelige utgave, men vi jobber med ideer for hvordan vi kan rekruttere spillere og trenere inn i 2014 årgangen og når det er mulig å starte opp.

Merk at banene på IPK og Jessheim Stadion i store deler av tiden etter kl 1700 på hverdager, samt enkelte tidsrom i helgene nå er satt av til organiserte treninger og at det i dette tidsrommet er begrenset plass til egentrening.

Ber om at alle respekterer trenernes oppfordringer dersom man må forlate banen da det er tydelige krav til avstand og antall pr gruppe i treningene.

Cato Strømberg, daglig leder Ull/Kisa IL Fotball 
Kjetil Haga, utviklingsleder Ull/Kisa IL Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: