Stem frem Ingrid som Årets Fotballmamma

De lokale kandidatene er kåret. Nå kan Ingrid Østvold fra Fenstad FK bli Årets Fotballmamma 2018.

– Dette var utrolig stas. Jeg blir litt rørt, og veldig stolt. Fenstad FK har vært en klubb som lå veldig nede, men de siste årene har vi klart å etablere en god barneavdeling i samarbeid med Fenstad SK, fortalte Ingrid Østvold, da hun fikk overrakt beskjeden om at hun vant avstemningen i regi av Ull/Kisa Fotball.

Fenstad FK får dermed 10.000 kroner, slik som de 15 andre klubbene i OBOS-ligaen har foretatt identiske kåringer blant nominerte fotballmødre.

– Disse pengene er mye for Fenstad FK, sier Østvold.

Kåringen av Årets Fotballmamma 2018 er fortsatt ikke over. Ingrid går nå sammen med resten av kandidatene inn i en nasjonal avstemming, hvor en jury skal kåre prisvinneren blant de tre med flest stemmer.

Årets Fotballmamma blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november. Vinneren får et gavekort på 10.000 kroner, samt ytterligere 50.000 til sin lokale breddeklubb.

Stem frem Ingrid her!

FOTO I SAKEN: RAUMNES

Det er Svein Skjærli som har nominert Ingrid:

Ingrid Helene Grøtta Østvold sitter i styret i Fenstad Fotballklubb. Hun har ei datter som begynte å spille fotball i 2013, da hun var 5 år gammel. På det tidspunktet var det ikke noe eget jentelag, så den første sesongen spilte datteren med jevnaldrende og ett år eldre gutter.

Med en annen engasjert mamma, Marit Solberg Kårstad, fikk de året etter opprettet et jentelag og dermed begynte ballen å rulle. Flere jente- og guttelag har det blitt i aldersgruppen 5-12 år. Hos en klubb som er i stadig vekst, på et lite sted.

På et tidspunkt var det flere jenter enn gutter som spilte fotball i Fenstad FK, men dette har jevnet seg ut. I dag er det i overkant av 100 barn som spiller aktivt i klubben Fenstad Fotballklubb/Fenstad Sportsklubb.

Det er mange engasjerte foreldre med for at man skal få klubben til å eksistere og hadde man ikke hatt de så ville tilbudet blitt borte på bygda. Fotballen har blitt et samlingspunkt og med stadig oppgradering av utstyr og baneanlegg, så håper vi på ennå større vekst i årene som kommer.

Det er stadig noe som må gjøres på stadion eller adminastrivt som Ingrid Helene tar tak i og om hun ikke gjør jobben selv, så delgeres det videre. Slik får man mer engasjement, og det er slik klubben vil kunne bestå i fremtiden.

Stem frem Årets Fotballmamma 2018!

FOTO I SAKEN: RAUMNES http://www.raumnes.no/

Annonse fra Obos-ligaen: