Sterkt bortepoeng i serieåpningen

Ull/Kisa-damene tok med seg ett sterkt poeng da de spilte 1-1 borte mot Stabæk 2 i sin aller første 2. divisjonskamp.

Det var en spent tropp som gjestet Nadderud til damenes seriestart i 2. divisjon.

Og spenningen preget nok også innledningen på kampen, da det var hjemmelaget som kom best i gang. Derfor var det ingenting å si på at de tok ledelsen etter 17 minutter.

– Litt som vi hadde sett for oss. De hadde mye ball og det var nok både nerver og høye skuldre til å begynne med. Vi hang ikke helt sammen defensivt, og det ble for store avstander i laget innledningsvis, sier Jan Åge Leonsen Sandviken.

Men treneren var svært fornøyd med response etter at Stabæk tok ledelsen. Kort tid etterpå kom nemlig utligningen da Anette Andersen fant Ingrid Andersen, som satte inn 1-1. Det ble også sluttresultatet.

– Scoringen kom etter en overgang, og vi fikk også justert oss litt i forsvarsspillet. Selv om Stabæk dominerte i banespillet resten av kampen, så skapte de ikke så voldsomt med målsjanser. Alt i alt en god kamp, selv om vi har mer inne, sier damelagets trener.

Damelaget møter Raufoss hjemme på Jessheim stadion førstkommende lørdag. Kampstart er 17.30.

Kampfakta, 2. divisjon damer

Stabæk 2 – Ull/Kisa 1-1 (1-1)
Nadderud kunstgress. Mål: 1-0 Rikke Thorkildsen (17), 1-1 Ingrid Andersen (23). Dommer: Shiva Yari, Frigg. Tilskuere: 120.

Ull/Kisa (4-3-3): Ingvild Vik – Karoline Pedersen, Camilla Kleven, Marthe Tovsrud (Eline Øverlig i 13 min.), Selma Belhadi – Rebecca Danielsen, Silje Otten (Lotte Årseth i 35 min.), Thea Dale (Emma Slinning i 45 min.) – Anette Andersen, Ingrid Andersen, Dagmar Oustad (Eline Nilsen i 45 min.).

Annonse fra Obos-ligaen: