Sebastian Stokke og Elias Solberg.

Stokke og Solberg på talentleir i Porsgrunn

Nå er man i ferd med å se resultatene av det strålende utviklingsarbeidet som er gjort i Ull/Kisa Fotball de seneste årene.

Klubben har løftet utviklingsarbeidet vesentlig de siste årene, med svært kompetente trenere og utviklingsansvarlige nedover i Ull/Kisa-systemet, som gjør en strålende jobb.

Det betyr at flere lovende fotballspillere utvikler seg, og nå er to av de tatt ut til Equinor talentleir i Porsgrunn i perioden 25. til 29. juni. Norges Fotballforbund har tatt ut landslag og skyggelandslag for G15 og G16. For de yngste, altså 2004-modellene, er det i tillegg tatt ut to tropper for spillere født første og andre halvdel av året.

– Uttaket har foregått ved våre 18 Landslagsskoleansvarlige har nominert spillere inn på bakgrunn av observasjoner over tid i landslagsskolen. Nomineringene har så blitt sammenstilt opp mot de ulike rapportene vi har av spillerne fra ulike tiltak vi har hatt i landslagsskolen. Landslagstrenerne og fagansvarlig har tatt den endelige avgjørelsen, men vi har aldri opplevd et uttak så vanskelig som i år. Det er veldig mange gode spillere som er utelatt, og som vel så gjerne kunne vært inne. Forhåpentligvis bruker disse skuffelsen konstruktivt og jobber enda hardere for å bevise at vi tok feil, sier fagansvarlig for landslagsskolen Håkon Grøttland.

Les mer på NFFs sine hjemmesider her!

Elias Solberg er med i troppen for spillere født første halvdel av 2004, mens Sebastian Stokke er med i tropper for de som er født siste halvdel av 2004.

Solberg har vært i Ull/Kisa fra han startet med fotball som 6-åring, og har hele veien vært med på kretslag. Han var også med på talentsamlingen som var tidligere i år i Østfold.

Sebastian Stokke er et nytt bekjentskap, som kom fra vår naboklubb Dal IL tidligere i vinter etter lengre hospitering. Han har jobbet hardt for å videreutvikle seg, og belønnes nå fortjent med en plass på talentleiren.

Vi ønsker guttene lykke til i Porsgrunn!

Annonse fra Obos-ligaen: