Stokke signerer proffkontrakt

Det gode samarbeidet med Dal gir resultater. Sebastian Stokke har nå signert sin første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.

Drøye to uker før nok en landslagssamling venter for G16-landslagsspilleren, signerte Sebastian Stokke sin aller første proffkontrakt. Det ble gjort onsdag i flotte Dal Idrettspark hos vår samarbeidsbklubb Dal IL, som Stokke spilte i frem til og med året han fylte 13.

Nå går han inn i en ny fase av sin utvikling som fotballspiller, og var naturligvis fornøyd med å ha signert kontrakt.

– Jeg setter veldig pris på at de faktisk vil satse på meg. Det betyr veldig mye. Det viser at Ull/Kisa har tro på meg, fortalte Stokke til EUB, etter kontraktssigneringen.

Eidsvoll Ullensaker Blad var med på seansen. Se deres sak her!

GUL OG GRØNN: Sebastian Stokke i årets Ull/Kisa-drakt.
GUL OG GRØNN: Sebastian Stokke i årets Ull/Kisa-drakt.

Siden talentet kom til Ull/Kisa i mars 2018, har den flotte utviklingen fortsatt og Stokke har vært fast inventar på Norge G15, som i 2020 blir Norge G16. Han har gått gradene i utviklingsavdelingen vår og har gradvis vært mer med A-laget. Blant annet var han med til Marbella i vår.

Nå har han altså signert proffkontrakt med Ull/Kisa, som i første omgang varer i samme periode som hans år på videregående. 

Det betyr at han nå kan regnes som et fullverdig medlem av Ull/Kisas A-stall, men det vil kontinuerlig bli gjort individuelle tilpasninger for å optimalisere Stokkes kamp og treningshverdag.

I tillegg til godt samarbeid og stor kudos til Dal IL, må vi også trekke frem våre egne trenere i utviklingsavdelingen som har gjort en strålende jobb med Stokke på lagene i aldersklassene U14, U16 og Rekrutt.

En skikkelig fjær i hatten når en spiller går gradene i vår egen utviklingsavdeling og naturligvis til Sebastian Stokke selv.

Annonse fra Obos-ligaen: