Stokke startet alle kampene for Norge G16

Sebastian Stokke og Norges G16-landslag vant UEFA-turneringen i La Manga. Forsvarsspilleren startet samtlige kamper for Norge.

Lørdag bidro han med to målgivende pasninger fra sin venstreback-posisjon da Norge slo Tsjekkia 4-3. Mandag startet han på ny da Norge slo Wales 2-1, mens han torsdag startet sin tredje landskamp på fem dager da Norge møtte Slovakia.

Etter to seire endte det med 6-4-tap torsdag, men det norske laget vant likevel UEFA Development-turneringen.

– Gode lag vinner pokaler, det tar vi absolutt med oss. Vi har slått Tsjekkia og Wales som er to gode lag, sier landslagstrener Jan Peder Jalland til fotball.no.

Avslutningskampen mot Slovakia endte imidlertid med tap for de norske gutta.

– Det var en kamp med veldig store svingninger. På vårt beste holdt vi et fantastisk høyt nivå, men det laveste nivået vårt var veldig lavt. Vi slapp inn tre tidlige mål som vi ganske greit burde unngått, men responsen på å ligge under med tre mål var veldig bra. Vi kom tilbake, scoret tre fine mål og utlignet til 3-3, forteller Jalland.

Vi gratulerer både Sebastian Stokke og moderklubben Dal med hans første tre kamper for Norge G16. Til sammen har Sebastian Stokke nå spilt ni aldersbestemte landskamper.

Les mer på fotballforbundets hjemmesider her!

FOTO: Rudi Fremstad, NFF

 

Annonse fra Obos-ligaen: