Storseier borte mot Lillehammer for A-lag Damer

A-lag Damer reiste til Lillehammer mandag ettermiddag. Etter nok en overbevisende forestilling så endte kampen med 7-2 seier!

Jentene reiste oppover til Lillehammer, Stampesletta mandag ettermiddag. Motstander var Lillehammer FK. 

Lillehammer har fått en litt vanskelig start på sesongen og vi slo de 11-1 i vårens hjemmekamp. Mens vi er med å kjemper om topp 3 som er vesentlig for å komme til A-sluttspillet og kjempe om opprykk til 2 divisjon. 

Allerede etter 5 min tar vi ledelsen ved Alexandra H Tangen og hun dobler ledelsen etter 12 min. Da har vi fått kampen inn i vårt spor. Vi går til pause med 5-2 etter at Tilja Davidsen, Maria Hansen Sloan og Henriette S Johnsen scorer hvert sitt. Lillehammer får to reduseringer derav en straffe. 

I 2 omgang fortsetter vi det gode spillet og vi benyttet alle innbytterne i denne kampen. Linnea M Furuseth og Maria Hansen Sloan scoret våre mål i denne omgangen. Så når dommeren blåser av så har vi vunnet 7-2 på bortebane mot Lillehammer. 

Truls Jørstad, Hovedtrener, var veldig fornøyd med starten på kampen. Stor intensitet i presspillet som medførte til flere gunstige brudd som vi skapte målsjanser på. Veldig fornøyd med måten sjansene og målene kommer på. Det er gode dødballer, innlegg fra kant, langskudd og gjennomspill. Dette viser at vi har flere strenger å spille på og jentene legger ned en herlig laginnsats.

Alexandra - Skeid borte.jpg
Alexandra scoret mål nr 23 og 24 for sesongen!!!!


3 runder før vårsesongen er over så ligger vi på 3dje plass på tabellen. 3 poeng bak Røa Elite 2 og 2 poeng bak Storhamar. Vi har igjen Storhamar hjemme og Røa borte. Samt vi har igjen Ottestad på bortebane og vi ligger 6 poeng foran de og Skeid.

Med seier borte mot Ottestad neste runde så er vi klare for A-sluttspillet. Hvor 6 lag kjemper om opprykk til 2 divisjon. Nr 1 rykker direkte opp og Nr 2 skal spille kvallik mot andre lag fra andre kretser. 

Neste kamp borte mot Ottestad - 12 juni kl 2015 i Ottestad Idrettspark

Annonse: