Strømberg gir seg som daglig leder

En æra går mot slutten når Cato Strømberg er inne i sitt siste år som daglig leder i Ull/Kisa Fotball. Andreas Aalbu tar over 1. september.

Mannen som har ledet Ull/Kisa Fotball gjennom historiens største forvandling vil i løpet av 2020 trappe ned som daglig leder, samtidig som Andreas Aalbu fases over i rollen.

– Cato og Andreas vil jobbe tett sammen inn mot overtagelse og vi mener dette er en fin overgang i og med at klubben får litt tid på omstillingen, sier styreleder i Ull/Kisa Fotball, Trond Ivar Johansen, og fortsetter;

– Det er vanskelig å beskrive jobben Cato har gjort med ord. Han har vært helt avgjørende for at vi nå er en del av Norsk Toppfotball og har i løpet av sine år her løftet klubben voldsomt på samtlige områder, tilføyer han.

Har skrevet historie

Cato Strømberg kom inn i Ull/Kisa Fotball høsten 2011 og når han nå takker av i løpet av 2020 kan han se tilbake på den fremste nøkkelperioden i klubbens historie. Økonomi og markedsarbeidet har aldri vært bedre, veksten i området har sørget for at Ull/Kisa Fotball aldri har vært større i medlemsmasse og de sportslige prestasjonene og strukturene i klubben er inne i sin beste tid.

– Det har vært noen utrolig innholdsrike år. Noen utfordringer og utrolig mange oppturer. Jeg føler klubben nå etterlates med stabil økonomi, god sportslig kontinuitet, samt en organisasjonsstruktur som stadig blir bedre både i topp og bredde, sier Strømberg.

A-laget i Ull/Kisa Fotball har satt klubben og Jessheim på det nasjonale fotballkartet etter at man rykket opp for aller første gang i 2012. Reisen har gått fra gamle Jessheim stadion, til å etablere seg på nivå to i norsk fotball på nye Jessheim stadion. På Strømbergs ni år som leder har A-laget spilt i OBOS-ligaen i åtte av dem.

– Bak A-laget som flaggskip skjer det utrolig mye spennende. Damelaget og resten av jentefotballen er i voldsom vekst, i utviklingsavdelingen jobbes det strålende med fremtidens A-spillere på begge sider og i barnefotballen får vi stadig bedre klubbstyring. Når det gjelder økonomi og marked har sponsorinntektene våre økt gradvis hvert eneste år og solid økonomi er en forutsetning om Ull/Kisa Fotball skal ta ytterligere steg som klubb, sier Strømberg.

Ydmyk Aalbu

Andreas Aalbu vil altså ta over som daglig leder i høst. Han har gjennom sin rolle som markedssjef blitt godt kjent med næringslivet i Jessheim by og på resten av Romerike. Marked og økonomi blir også hans fremste prioriteringer i ny rolle.

– Jeg er utrolig stolt over at jeg får denne muligheten i en klubb som Ull/Kisa Fotball. Vi må fortsette å bygge de strukturene som allerede er i gang, slik at vi kan fortsette å utvikle oss i topp og bredde, sier Aalbu.

– Jeg har vært tett på Cato i min tid som både spiller og markedssjef og har voldsom respekt for jobben han har gjort. Den danner grunnlaget for det jeg nå skal gjøre mitt beste for å videreføre.

For ytterligere kommentarer
Cato Strømberg (nåværende daglig leder Ull/Kisa Fotball) 91850000
Andreas Aalbu, (påtroppende daglig leder Ull/Kisa Fotball) 91315269
Trond Ivar Johansen (styreleder Ull/Kisa Fotball) 91544230

Annonse fra Obos-ligaen: