Sundgot: – Vi skal ha en god prestasjon

TV-kamp, flomlys, røykgranater og en treneravgang som skapte oppstyr. Ull/Kisa mot Start har en del herlige poenger ved seg.

Utgangspunktet før Sindre Tjelmeland imorgen returnerer til Jessheim Stadion for første gang etter den mye omtalte exiten før sommeren, brygger opp til fotballunderholdning.

Her kjøper du billett til Ull/Kisa mot Start

Både Ull/Kisa og Start står med to tap på rappen, og jager en trepoenger i den 18. serierunden. Trener Arild Sundgot har kun fokus på eget lag, selv om sørlendingene så langt har levert langt under forventningene.

– Vi hadde en veldig bra kamp der nede (3-1-seier i juni) og vi har hatt mange gode kamper i sommer. Vi håper at vi skal opp på det nivået som vi er på vårt beste, da skal vi være gode nok til å kunne slå Start, sier Arild Sundgot.

Aktivt overgangsvindu

Med Sindre Tjelmelands ankomst i juni har Start også vært meget aktive i sommerens overgangsvindu, med hele sju nysigneringer.

Luc Mares, Cameron Cresswell og Basilio Ndong har kommet fra henholdsvis nederlandsk, engelsk og belgisk fotball. I tillegg løste de ut Jon Helge Tveita fra Brann og Kristoffer Valsvik fra Sogndal. Med Ask Tjærandsen-Skau på lån fra Bodø/Glimt og Emir Derviskadic inn fra Saprsborg 08 er sørlendingene det laget som har hentet flest spillere i OBOS-ligaen denne sommeren.

Med sin stolte historie og voldsomme ressurskraft i OBOS-liga-sammenheng var Starts ambisjon å rykke rett opp igjen til Eliteserien. Før morgendagens kamp på Jessheim Stadion ligger de på 11. plass, tre poeng bak Ull/Kisa.

– Vi fokuserer på oss selv. Det viktigste er at guttene våre presterer. Vi skal ha en god prestasjon imorgen og forhåpentligvis tre poeng, så får Start gjøre det de vil, sier Arild Sundgot om presset som ligger på gjestene.


Annonse: