Sundli legger opp som fotballspiller

Etter 113 kamper for Ull/Kisas A-lag meddelte Morten Sundli ovenfor lagkameratene at han nå legger opp som fotballspiller.

31-åringen kom til Ull/Kisa i forkant av 2018-sesongen og hadde i utgangspunktet kontrakt ett år til. Etter noen måneder med grubling har han nå landet på at han legger opp og ga beskjed om det mandag.

– Jeg har tatt en avgjørelse på at det ble min siste sesong i år. Det er utrolig trist for min egen del å ikke være her lenger og ikke få være en del av garderoben og en så fantastisk klubb. Det har vært mine soleklart beste år i livet her i Ull/Kisa, og her på Jessheim. En stor takk til alle som jeg har fått møte i og rundt klubben, sier Sundli.

Se hele videointervjuet med han nederst i saken.

Som skrevet og nevnt i forkant av Sogndal-kampen, ble dessverre lørdagens kamp Christian Aas sin siste i Ull/Kisa. Veteranen står med til sammen sju sesonger i gult og grønt, og har vært på banen i hele 188 kamper.

Edin Øy hadde også sin siste dag på Jessheim Stadion mandag. Han takker av med 25 A-kamper for Ull/Kisa, mens lånesoldatene Thomas Hallstensen (3 kamper), Juba Moula (8 kamper) og Ole Sæter (6 kamper) også takker for seg etter sine opphold her i høst.

Ull/Kisa Fotball takker samtlige for sine perioder i gult og grønt, og ønsker lykke til på veien videre.


Annonse: