Sundli og Sørløkk før Jerv

Jerv kjemper om direkte opprykk fra OBOS-ligaen, men Morten Sundli og Sondre Sørløkk lover å selge seg dyrt i den 24. serierunden.

Her kjøper du billett til Ull/Kisa mot Jerv!

– Vi forventer en sykt tøff kamp mot et lag som har alt å spille for, og vi også forsåvidt. Vi har en god taktikk for å møte et sånt type lag. De er ekstreme på et par ting, men det gjør også at de er svake på noe annet, sier Morten Sundli. 

Han har etter Steffen Landros innkomst fått kapteinsbindet for resten av sesongen og lover å gi alt for at Ull/Kisa berger plassen i OBOS-ligaen.

– Jeg synes det er stas å få lov å være kaptein i Ull/Kisa. Det hever meg nok et par prosent, det er jeg helt sikker på, smiler Sundli.

En annen som stråler er Sondre Sørløkk. Trønderen gjorde en av sine aller beste kamper i Ull/Kisa-drakten mot Åsane forrige helg og var i tillegg til sine to straffescoringer involvert i det meste Ull/Kisa skapte.

– Det gjorde godt for laget å få den prestasjonen som vi fikk mot Åsane, så jakter vi en trepoenger fortsatt og håper at den kommer imorgen, sier Sørløkk.

At han virkelig er i ferd med å finne flyten passer bra før den spennende høsten, og 24-åringen er klar på at Steffen Landro har trykket på noen gode brytere i spillergruppen.

– Han har tatt tak i sånne ting som har ligget litt for dårlig for oss nå i det siste. Han har fått folk til å skjepe seg og å steppe opp, og da er det muligheter, sier Sørløkk.

Se videointervju med han og Morten Sundli under. Husk også å kjøpe billett til Ull/Kisa mot Jerv her!Annonse: