Takk for innsatsen, Sverre Martin Torp

Etter fem og et halvt år i gult og grønt takker vi Sverre Martin Torp for gode sesonger i Ull/Kisa Fotball.

En av de mest profesjonelle fotballspillerne, som har vært i Ull/Kisa Fotball noen gang, takker nå for seg etter 135 A-kamper og 14 scoringer. 

Sommeren 2016 kom en da 24 år gammel Torp til Ull/Kisa og fikk sin debut i 2-1-seieren hjemme mot Raufoss 31. juli. Resten av høsten ble en kamp for å overleve og Sverre Martin Torp spilte en sentral rolle da Ull/Kisa til slutt kunne juble for fornyet plass i OBOS-ligaen etter siste serierunde på Gjemselund.

Året etter leverte han og resten av laget en fantastisk høst, som endte med kvalifiseringsspill til Eliteserien. I 2018 startet Torp samtlige 30 seriekamper da Ull/Kisa ble nummer fem i OBOS-ligaen, i det som er klubbhistoriens sterkeste tabellplassering noen gang. Også i 2019 og 2020 har Torp vært sentral, mens 2021-sesongen har vært preget av skader for 29-åringens del.

Likevel har han møtt opp hver eneste dag med sin strålende væremåte og jobbet seg tilbake. Aldri har det vært en antydning til annet enn hardt lojalt arbeid, og Torp er et prakteksempel på en helstøpt type med profesjonell innstilling, konstant. Vi takker for strålende innsats i Ull/Kisa Fotball.

Ole Breistøl takker for seg etter to sesonger i Ull/Kisa.
Ole Breistøl takker for seg etter to sesonger i Ull/Kisa.

I tillegg til Torp takker også en annen tidligere Sandefjord-spiller for seg. Ole Breistøl har spilt sin siste kamp i Ull/Kisa for denne gang, etter to sesonger på Jessheim Stadion. Breistøl står med 28 kamper for A-laget etter at han kom fra Fram Larvik i forkant av 2020-sesongen. Vi takker for innsatsen og ønsker lykke til videre.

Som nevnt tidligere forsvinner også Morten Sundli, Christian Aas, Edin Øy, Thomas Hallstensen, Juba Moula og Ole Sæter fra Ull/Kisa inn mot 2022. Vi ønsker de lykke til videre, både på fotballbanen og i det sivile arbeidslivet, som venter for noen av dem.

Les også sak om Christian Aas og hva han sa inn mot det som dessverre ble hans siste kamp i Ull/Kisa-drakten her.

Annonse: