Takk for meg, Ull/Kisa

Etter nesten 7 år i Ull/Kisa fotball så takker Børre Lien Hansen for seg. Han tiltrer rollen som varaordfører i Ullensaker Kommune fra 10 oktober.

Etter et godt valg nå i høst har Børre Lien Hansen fått det ærefulle oppdraget om å tiltre som varaordfører i Ullensaker Kommune. 

Børre ble ansatt hos oss i november 2016 som trener for vårt U19 lag. Siden den tid har han hatt flere roller i klubben. Fotballtrener, Arrangementsansvarlig, Fanzone og administrativ leder bredde. 

Vi ønsker å takke Børre Lien Hansen for den innsatsen og alle timene han har lagt ned for at barn og unge skal ha et godt tilbud i Ull/Kisa, sier daglig leder Thomas F Løvdal. 

Jeg er Ull/Kisa fotball evig takknemlig for muligheten til å jobbe med min store interesse, fotballen. Det har vært 7 år med oppturer og noen nedturer. Sånn er fotballen. 

Arbeidsoppgavene har vært utrolig variert og jeg har fått tatt del i et arbeidsmiljø hvor resultatfokuset er høyt. Enten om det er å rekruttere flere spillere til barnefotballen eller om det er å legge forholdene til rette for våre satsningslag. 

Børre Ullkisa.jpg

Jeg har skapt venner for livet og vi har hatt det veldig gøy underveis. Det å jobbe i en fotballklubb er en livsstil. Du har ikke fri og du må forvente at alle kan ringe deg til alle døgnets tider. En stor takk til Per Brogeland og Tommy Olsen som hadde troen på meg som fotballtrener. En stor takk til Cato Strømberg som ansatte meg i administrasjonen. Vil få trekke frem Fredrik Vestgård som satte standarden i mange saker og utfordret meg til å bli en bedre versjon. Så til Marina Albrigtsen vår "kjøkkensjef", du er en solstråle som virkelig i alle år gjør hverdagen til oss alle til det bedre. 

Alle lagledere og trenere, takk for den jobben dere gjør for at våre barn og ungdommer skal ha et tilbud å gå til. Den samfunnsoppgaven dere bidrar med er uvurderlig. 

Jeg kunne nevnt mange flere, men jeg sier takk for samarbeidet til alle dere andre.

Dame og jentefotballen i Ull/Kisa er viktig. Dette har vært et av de prosjektene jeg har jobbet mye med. Det er gøy at vi i perioden har klart å etablere store treningsgrupper i barn- og ungdomsfotballen. I tillegg har vi gjort det bra med A-lag damer. Vi er pr 1.1.2023 rangert som klubb nr 2, bak LSK Kvinner.

Har blitt kjent med mange trenere og spillere. Og er det noe som er vanskelig med fotballen så er det hvor brutal fotballen på toppnivå kan være. Man skaper relasjoner og i løpet av kort tid har noen blitt solgt fra den ene dagen til den andre. Trenere må gå og ny kommer til. 

Nå skal jeg over til politikken i Ullensaker Kommune og jeg har fått det ærefulle oppdraget om å tiltre som varaordfører. Dette er noe jeg gleder meg til og en rolle jeg er veldig ydmyk ovenfor. 

DSC00470.jpg

Mitt råd til dere som er igjen i Ull/Kisa Fotball. Etabler ett prosjekt - "Nytt breddeanlegg" sammen med styret. Ta kontakt med Idrettsrådet for å ta prosjektet videre. Så skal vi jobbe med denne saken politisk slik at vi kan få etablert nye fotballflater på Jessheim. For det behovet er stort og det er altfor få flater i dag. 

Takk for 7 gode år. 

PS: Det blir sendt ut en informasjonsmail til alle lagledere og spillere om hvem man skal ta kontakt med fremover. 

Annonse: