Takk for strålende innsats

Flere trenerkrefter nedover i Ull/Kisa-systemet takker av etter en årrekke med hardt arbeid.

Ull/Kisa Fotball ønsker å takke alle trenere, lagledere og frivillige rundt våre lag i barne- og ungdomsfotballen for i år. 2020 ble et utfordrende og annerledes fotballår, men man har grepet de mulighetene som til enhver tid har ligget der, innenfor gjeldende korona-restriksjoner.

Etter årets sesong er det også noen hedersmenn, som for denne gang har hatt sine siste trenerverv i Ull/Kisa Fotball, som må takkes spesielt.

Oddvar Henriksen har en årrekke vært med i Ull/Kisa-systemet, på flere alderstrinn. I 2020 har han vært med rundt G19, og må takkes for mange gode år med sterke bidrag. Også Rafael Moreno har vært trener i Ull/Kisa en årrekke, og jobbet spesielt tett med 2004-årgangen, hvor to spillere faktisk i 2020 allerede har debutert for vårt A-lag. Håvard Lyngstad har fulgt 2006-årgangen i flere år og takker også av etter sesongen. Han har også vært med rundt G19 denne sesongen. Håvard blir nå med i en rolle som spillerutvikler for 12-16, men skal ikke ha noe lagsansvar i 2020.

De tre ovennevnte har gjort en fantastisk jobb på U-siden, og også noen trenere på G-siden takker av.

Knut Erik ‘’Knukken’’ Hansen gir seg etter dette året med 2007-årgangen. Han har tidligere gjort en strålende innsats inn mot 2002-kullet og vi takker for mange gode år i Ull/Kisa. Det samme gjør vi til Anders Hellerud, som gir seg som hovedtrener for G14 (2006-årgangen). Anders har fulgt disse i mange år og gjort en flott jobb.

Annonse fra Obos-ligaen: